5 visnings idéer för utomhus julljus

1. julbelysning träd

2. Göra en karaktär kommer till liv

3. Gör din julbelysning Dans

4. Det är en vit jul

5. Christmas Village

Utomhus julbelysningen utvecklas till en unik förorts konst. Det finns många stilar av ljus som du kan välja mellan samt sätt att visa dem. Skapa en display för din utomhus juleljus.

Du kan gå till i stort sett alla stora varuhus och hitta julbelysningen som du kan stå ut i ister som ser ut som en julgran. Du kan spendera pengar på dessa träd eller så kan du göra din egen. Du behöver en stor stolpe eller andel till plats i din trädgård. Detta kommer att vara mittpunkten av trädet. En stor stege kommer att krävas för att hänga lampor som du ansluter till toppen av mittstolpen. Dra dem tätt på en vinkel och spel dem i marken.

Julen har sina bekanta personligheter från snögubbar och tomtar till Santa själv. Det finns så många typer av ljus du kan köpa att du kan skapa nästan alla tecken. Du kan använda ditt hus som duken och tillsätt några stödstänger att hålla upp ljusslingor att skapa ansiktet Santa på ditt garage. Du kan skapa egna ljusramar av tråd och helt enkelt sträng och väva lampor runt och genom tråden.

Du kanske har sett Internetvideor av människor som gör sina julbelysning dansa till musik. Dessa synkroniserade julen skärmar kan se komplicerat men du kan köpa kit med alla delar och enkla instruktioner. Allt du behöver lägga till är din musik. Du kan även använda musik som har programmerats redan. Gör ditt eget system är lika enkelt som att köpa ett relä, en gammal uppsättning av datorhögtalare, en nätsladd och en utloppsadapter.

Ta bort trådarna från förstärkaren och löda dem till reläet. Den en kontakt av adaptern är fastlödd direkt till reläet och den andra är lödd till nätkabeln. Anslut enhetens ljudingång till musikkällan, ansluta enheten till ett vägguttag och anslut belysningen i adaptern.

Färgglada lampor har alltid använts av husägare. Prova något nytt denna säsong och gå med alla vitt ljus. Det kan skapa en fantastisk display som kan förstärka någon snö som kan ha fallit natten innan. Om du väljer att gå med alla vita julbelysningen följ sedan mindre är mer mantra.

En vanlig ljus display är roligt men kan bli tråkigt år efter år. Sätta en ny standard genom att designa din egen jul by. Det behöver inte vara enorm. Du kan köpa hus, träd och siffror för att skapa byn. Du kan lägga till några järnvägsspåren och en liten motordriven tåg också.