5 kreativa användningsområden för bifold franska dörrar

rumsavdelare

Från Living till Dining Room

Din ber dig att lägga till en Bifold French Door

Lägg Bold Bifold franska dörrar till foajén

I stället för Slider, Go franska Bifold!

Bifold franska dörrar är fantastiska dörrar för användning i något utrymme. Det finns så många olika Bifold dörrar som man kan välja mellan, den franska dörr design ofta förbises. De flesta människor vet inte att en bifold dörr kan tillverkas som en fransk dörr design och stil. Det finns många olika sätt att använda en bifold fransk dörr. Tänk på fem sätt och olika användningar av Bifold franska dörrar. Var djärv och vara modig! En bifold fransk dörr kommer att göra skillnad!

Hem idag blir så stor och utrymmena som utformats inom hemmen är gigantiska. Har du ett stort rum? Vad sägs om ett mycket stort sovrum? Ibland stora rum gör oss crunch vår näsa upp eller titta åt sidan. Vi är aldrig riktigt säker på hur man placerar möbler eller utveckla ett utrymme så att den även har flöde eller så det är tilltalande för ögat. Många av dessa utrymmen måste delas upp i två, tre eller fyra samtal områden, läsning fläckar eller slappa hörn. Med hjälp av en bifold fransk dörr kan göra just det! Placera bifold franska dörren för att skapa den speciella läshörna. Frost glaset eller lägga till en växt till en av sidorna.

Vissa vardagsrum och matsalar binds samman. Snarare än att lämna det utrymmet tomt eller snarare än att stänga av den med solida dörrar, varför inte prova en bifold fransk dörr. Inte nog med att bifold fransk dörr lägga stil, men det kommer att främja passage av ljus från ett rum till nästa. Det kommer att spara utrymme och tillåter dig att öppna rum och sammanfoga dem om du har en stor samling eller flera personer över som kommer att spilla från ett rum till ett annat.

Föreställ ditt sovrum eller ditt hem med en bifold fransk dörr. Den bifold dörr ger karaktär, det tillför designen och den ger en vacker mängd ljus i rummet. Den bifold fransk dörr kommer att spara utrymme och det kommer att ge dig en känsla för stil.

Går in i ditt hem och andas en känsla av stil och spänning. Tänk dig att se en unikt byggda och installerade Bifold franska dörrar när du går in i din foajé. De Bifold franska dörrar kan göra en otrolig uttalande till någon som går in genom dörrarna i ditt hem.

Ja, en fransk Bifold dörr även kan göra din exit från ditt hem till din bakgård en angenäm upplevelse. Dike skjutbara glasdörrar och investera i en fransk bifold dörr. Denna dörr tillför stil och elegans till någon utgång. Det sparar utrymme och ger dig extra utrymme att röra. Det faktiskt kommer att ge dig det utrymme du behöver ta med möbler i hemmet! demontera aldrig en annan glas skjutdörr igen.