5 fördelarna med sladdlösa romerska nyanser

Säkerhet

Utseende

Enkel användning

Förbättrad prestanda

bekvämlighet

När de konfronteras med möjlighet att gå sladdlös, förstå fördelarna kan lätt motivera kostnaden ökningen 25% för det här tillbehöret till romerska nyanser. Denna artikel kommer att granska 5 positiva skäl att välja trådlösa romerska nyanser och bokstavligen dike bollen och kedjorna. Även om denna rekommendation är baserad på en kulmen på alla fem förmåner, kan faktorer såsom barn och fönsterplatser och positioner bära tillräckligt individuell betydelse för att motivera den extra kostnaden.

Det låter kliché att säga att du inte kan sätta en prislapp på säkerhet, men där barn är särskilt oroade, är detta uttalande helt sant, och är förmodligen det främsta skälet att gå med trådlösa kontra sladd romerska nyanser. Denna fördel är så viktigt, i själva verket, att det amerikanska Product Safety Commission (CPSC) har tillbringat stora resurser forska säkerhet sladd fönster behandlingar och utfärda påminner om ett antal trådbundna romerska nyanser säkerhet. Den senaste återkallelsen, utfärdat i oktober, innebär nästan en miljon sladd romerska nyanser från tre olika tillverkare. Frågan uppstår ur en eventuell strypning fara när sladden inte är fäst på väggen eller golvet med rätt spänning. CPSC har gått på skiva med rekommendationen att ersätta trådlösa solskydd med trådlös eller motoriserade nyanser.

Dagens designtrender handlar om maskeringselement som inte bidrar till den övergripande designtema. Kylskåp, till exempel, kan nu utrustas med ansikten som tillåter dem att smälta in som köksskåp. Trådlösa romerska nyanser följa denna eleganta design standard, ta bort fula sladdar som stör visuella intryck av själva tyget.

Låt oss vara ärliga, som bland oss ​​inte har kämpat med att välja vilken sladd för att dra för att lyfta en blind eller skugga? Det verkar som nio av varje 10 gånger du drar fel. De nära och lyftmekanismer sladdlösa roman nyanser eliminera detta krångel. De flesta fungerar genom att trycka på en knapp eller gripa tag i en liten flik och dra i den riktning du vill skuggan att flytta.

Sladdar utgör två viktiga operativa brister: trassel och knutar. Försvinnandet av sladdar erbjuder en smidig och konsekvent glid operation för att de romerska nyanser och kommer att hindra dig från att lösa upp mega knop.

Styrmekanismen för de flesta trådlösa romerska nyanser är placerad längst ner, slutar behovet av att stå på stolar eller möbler för att nå sladdar som bara delvis släppa från toppen av fönster behandling. Detta gör det möjligt att installera trådlösa romerska nyanser i hög eller svåråtkomliga utrymmen, vilket ger dig större flexibilitet i ljusstyrningsalternativ.

Utvärdera dessa alternativ mot din budget kan innebära att det bästa alternativet för dig personligen är att införliva en blandning av trådlösa och trådbundna romerska nyanser. Underrättas om: när du installerar trådlösa romerska nyanser, kan du bli kär i de eleganta linjerna och hitta dig själv hoppa genom ringar för att utbyta nyanser med sladdar.