5 clawfoot tips badkar kapsling installations

Bestäm bästa Område

Mät för Perfect Fit

Lägg till Extra Space

Bestäm bästa stödet för Område

Installera Färdigförpackade Område

Håll det Nivå

Många människor gillar att installera en clawfoot badkar kapsling runt omkretsen av deras nya badkar. Eftersom denna typ av badkar sitter i allmänhet bort från väggen i ett öppet utrymme, ger det mycket lite privatliv. Installera en inneslutning för clawfoot badkar är inte ett svårt projekt, men det kräver en viss konstruktion och montering. Om du har en ny clawfoot badkar och vill bifoga det med en gardin, här är några tips.

En av de mest populära bilagor för en clawfoot badkar är att en enkel gardin. Vissa människor väljer att använda en standardduschdraperi. Andra gillar att göra det lite mer elegant med utsmyckade draperier och vant. Innan du installerar ramverket och skurna rör, bestämma vilken typ av kapsling skulle fungera bäst för dig.

Den viktigaste delen av att installera en clawfoot badkar kapsling är att få rätt höjd för ditt material. Spendera lite tid med ett måttband och se vad olika längder kommer att se ut. Använd några extra gardiner eller annat material för att se till att du gillar den längden.

Hålla i minnet att det bör finnas ett utrymme mellan gardinen och badkaret. Den extra utrymme kommer inte bara att det ser mer elegant, men det kommer också att hålla den åkande från att känna sig som om de är fångade. Lägg till lite extra utrymme för att genomgående mätning att ta hänsyn till detta utrymme.

Höljet för clawfoot badkar kommer att hänga från taket, vanligtvis i form av en metallring som är upphängd i kablar som ansluts till ett stöd. De kan placeras var som helst längs röret, men de måste stödjas ordentligt. Kontrollera taket för reglarna så att du kan vara säker på att fästa stöd på rätt plats.

En färdigförpackade kit kommer att påskynda projektet. För att använda denna typ av kit, måste du veta den exakta mätningar av ditt badkar. Det finns 3 alternativ för färdigförpackade kapslings kit

När du installerar en clawfoot badkar, är det viktigaste verktyget för att använda en nivå. Hålla din gardin ring nivå kommer att ge höljet en mycket bättre färdiga utseende. Du bör använda nivån ofta som du ställer stöden och längd av stavar.