4 vanliga prefab spis problem för att undvika

Kompatibilitet

brandrisk

En prefab eldstad är den nyaste innovation för att träffa den öppna spisen industrin. Även känd som en fabrik byggd eldstad är prefab eldstaden byggt och ställa in i fabriken, till skillnad från de traditionella som är byggda i ditt eget hem. Allt du behöver göra med en prefab eldstad är att installera den i ditt hem. Det finns dock ett par saker som du kanske vill överväga när det gäller att köpa en prefab eldstad.

De flesta av de prefabricerade eldstäder som säljs på marknaden just nu byggs speciellt som ett system. Det innebär att eldstaden och skorstenen är båda utformade så att de fungerar exakt tillsammans. Detta kan utgöra ett verkligt problem när din spis eller din skorsten förstörs efter några år. Hur får man en ersättning för din enhet om det inte finns någon kompatibel spis eller skorsten för det som du har? Det är därför innan du köper en prefabricerad eldstad du måste se till att be mäklare om du kan köpa reservdelar.

Risken för brand är en viktig anledning till varför du behöver för att följa installationsprocedurer ordentligt. De flesta av prefabricerade eldstäder kräver att det bör finnas åtminstone två inches utrymme mellan skorstenskomponenter och något trämaterial. Du vill inte trämaterial som du installerar så nära skorstenen att det kommer att torka upp och fatta eld i processen. Du bör hålla någon brännbart material som är fäst vid f, 5 Viktiga tips för att upprätthålla din vedeldad spis ;; Hur man väljer en effektiv och säker gasspis Skorstensbrand Hur man bygger den perfekta spis Fire varje gång Hur att rengöra och underhålla en uteplats spis, Relaterade annonser, kommentarer drivs av, Disqus, Få DIY tips via e-post, nyhetsbrev prenumeration Bekräftelse, prenumerera …;, Följ @DoItYourselfcom, Relaterade annonser, <-;! ->; , annonsera, affär, hitta en entreprenör, om oss, karriärer, användarvillkor, sekretesspolicy, cookie-policy, sidkarta, facebook, twitter, twitter, YouTube, vilket website®, som grundades 1995, är den ledande oberoende, förbättring hem och reparation webbplats. Vi välkomnar dina kommentarer och, förslag. All information tillhandahålls “SOM ÄR”. Webbplats sköta, problem kontakta webmaster @ denna webbplats. Frågor om en gör det själv natur bör, överlämnas till våra “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. All rights reserved. Du kan fritt länka, till denna webbplats, och använda den för icke-kommersiellt bruk i enlighet med våra användarvillkor. Visa vår integritetspolicy här.