4 typer av tegel rengöringsprodukter

1. mögel Borttagningsmedel

2. syralösningar

3. Avfettningsmedel

4. färgborttagningsmedel

Brick rengöringsprodukter underlättar återställandet av tegel till sitt ursprungliga skick. Med tiden, tegel bli färgade med kemikalier, organisk tillväxt, insättningar och andra ämnen. Deras rengöring bör alltid utgå från den mildaste till de mest slip sådana. Eftersom rengöring kan göra en viss mängd skador, bör du vara försiktig om tegel rengöringsmedel du använder. Nedan finns flera typer av rengöringsmedel som fungerar bra på tegel.

Formar, mögel och andra organiska tillväxt såsom alger kan orsaka obehaglig missfärgning på tegelstenar. Tricket att avlägsna sådana fläckar är att undvika att använda en högtryckstvätt eftersom det kommer att skada murbruket däremellan. En bättre lösning är att köpa en blekningsprodukt. Det finns två typer av blekmedel kan användas för ändamålet, men se till att du väljer säkrare alternativ. En är blekmedel som dödar tuffa mögel och mjöldagg, men kan vara mycket giftigt för andra organiska livsformer och människor också. Det är säkrare att välja syre blekmedel. Helt enkelt lösa det i vatten och applicera på ytan. Låt det sitta i ca tio minuter innan skuras tegel och skölj efteråt.

Syror är mycket kraftfulla tegelrengöringsprodukter, men du bör använda dem med största omsorg för att undvika skador på tegel. Dessa lösningar kan rengöra insättningar, svåra att rengöra fläckar, rostar och nästan alla andra fläck orsakad av kemikalier. En av de rekommenderade ämnen för tegel rengöring är saltsyra. Denna produkt innehåller klorvätesyra, en kraftfull substans som kan bränna huden. Vid framställning av saltsyra för rengöring, se till att det bara tio procent av hela blandningen. För att få en bra lösning, tillsätt en del av syran till 9 delar vatten i en plastbehållare. Sprid på tegel och låta det att fungera i ungefär tio minuter innan skuras. Tvätta tegel med vatten efteråt.

Du kan ta bort sot, olja och fett på ett effektivt sätt med hjälp av avfettningsmedel. De mest populära avfettningsmedel som har använts i årtionden är tvättmedel. Du kan blanda det med vatten och tillämpas på de drabbade områdena. Tvättmedel kan ta bort fett, olja och andra milda fläckar. Emellertid kan inte alla färgning behandlas med lätthet. När avfettningsmedel inte är effektiva, bör andra starkare produkter användas. En sådan avfettningsmedel är trinatriumfosfat, en kemisk och en stark rengöringsmedel som ska användas endast som en sista utväg. Om du väljer för denna produkt, blanda en halv kopp av kemikalien med en liter vatten och tillämpa. Låt stanna på tegel i ca tio minuter och skrubba efteråt.

Färgborttagningsprodukter är skadliga för människors hälsa. Av denna anledning bör man tillämpa dem med säkerhetsföreskrifter i åtanke. Kemikalier såsom thinner används vanligtvis för rengöringsändamål, men det finns andra metoder och sätt att tänka. Dessa inkluderar blästring och högtryckstvätt.