4 typer av anpassade huvar

Cowl huvar

Kolfiber huvar

glasfiber huvar

stål huvar

När du väljer en huva för din bil, du vill vara säker på att få det bästa urvalet av anpassade huvar finns. Du kan handla med märke, modell, färg och storlek. Detta gör att du kan hitta vad du vill, i stället för att nöja sig med något som är fabriks lager. Många anpassade huvar är avsedda för mer än bara utseende, eftersom de kan lägga till det totala resultatet av din bil. Här är några typer av kåpor, och hur de gynna din bil.

Denna typ av huven beskriver en komplett, fabrikstillverkad huva som är klar för montering direkt från tillverkaren. Denna typ av huven tillåter luft att tvingas igenom snabbt och direkt in i luft inducerare, som tillåter luften att blåsa in i förbränningskamrarna. Detta är ofta kallas kåpa induktion, därav torpedhuven. Eftersom luft är en av de viktigaste komponenterna för att få den rätta bränsle tändning för prestanda, är en kåpa huva en enkel fix. Ju mer luft som motorn tar emot, kommer den bättre motorn köras. Processen för anpassad inpassning av en torpedhuven innebär en förändring av den tidigare huven. Du måste bestämma den exakta storleken att den passar på din bil och fungera rätt. Huven är sedan fäst vid huven för att möjliggöra ordentlig ventilation. Det finns olika typer av kåpa kåpor som du kan välja mellan, beroende på din smak och vad som ser bra ut på din bil.

Du kan köpa kolfiber huvor i olika färger och storlekar, beroende på hur stor din bil är och vilken färg du vill att huven. De är gjorda av kolfiber som gör att motorn får rätt luftcirkulation, samtidigt som de kan för att se snygg. En kolfiber huven ger bilen luften som behövs för maximal motorprestanda.

Glasfiber kåpor är lätta att montera och de tillåter rätt mängd ventilation samtidigt som den är snygg. Du kan beställa din glasfiber huva, välja från olika färger och storlekar för att passa behoven i ditt fordon. De är gjorda av glasfiber, vilket innebär att de inte är lätt bucklig eller förstörda av små olyckor. Detta kan spara en hel del pengar i det långa loppet.

Beroende på din bil, kan du behöva en stålkåpa. Dessa är tunga kåpor som är ganska stora och skrymmande. De kan köpas billigt och i ett sortiment av färger och storlekar för att möta dina fordon behöver. De tillåter också god ventilation under huven på bilen för att se till att motorn får tillräckligt för luft inducerare, vilket gör din motor att köra bättre.