4 tips för spridning ärter grus

1. Placera en Weed Barrier

2. Samla Gravel

3. Gör små högar och sedan Rake grus

4. Låt Pea Grus Settle

Ärter grus är ett vanligt material som används för landskapsarkitektur. Det omfattar i princip en grusblandning som består av platta runda stenar. Pea grus är populärt används i gångbanor, uppfarter, trädgårdar, betonggolv och hem akvarium. Det finns ett antal fördelar med att använda ärter grus. Till att börja med är det en miljövänlig Förutom alla miljöer. Dessutom ser det riktigt bra utan att det kostar dig en arm och ett ben. Dessutom behöver den inte mycket ansträngning i fråga om underhåll. Ärter grus är också användbar förutom att vara estetiskt; utspridning ärtsingel hjälper till att lägga grepp till området. Det är också användbart för att optimera dränering i området är det läggs ut i. Dessutom hjälper det att förhindra ogräs och andra irriterande tillväxt i det markerade området.

Pea grus finns på alla hem förbättring och trädgårdsbutiker. Hur mycket ärter grus du behöver beror på det aktuella projektet. När man överväger ärta grus för ditt hem, kom ihåg nyckeln till perfekt utseende ligger i rätt spridning av ärter grus. Detta är vad som gör hela skillnaden. Om du funderar på att använda ärter grus, kommer följande 4 tips för att sprida ärter grus vara användbar. Innan du börjar sprida ärter grus, vara noga med att markera det område som du planerar att arbeta på. Dessutom måste du för att rensa utrymme och se till att det inte finns något skräp innan du börjar arbeta.

Innan du börjar sprida ut grus, måste du sprida ut ett ogräs som blockerar tyg på rensas marken. Dessa finns på de flesta hem förbättring och trädgård butiker. Detta material tillåter vatten att sippra igenom, men hämmar ogräs tillväxt.

Samla ärter grus i en skottkärra. Detta visar sig vara mycket bekvämt på vägen. Placera skottkärra längs omkretsen av det område som du planerar att lägga. Överväga områden som kan bli otillgängliga eller obekväma senare i processen, vilket inkluderar baserna av växter längs kanterna. Nu med hjälp av en vanlig trädgård spade, sprida ärter grus längs dessa områden en lite åt gången.

När du har tagit itu med de svåra hörn, skapa små högar av grus längs arbetsområdet. Utrymme högarna med luckor på cirka 2 fot. När du har ställt in alla grus, använd en trädgård rake för att platta högar av ärter grus. Se till att du platta grus på ett enhetligt sätt. Klappa i områden där det verkar ojämn. Fyll i de kala sektionerna och se till att du fördela ärter grus jämnt.

När du har utspridda ärter grus, är det viktigt att det kvittar. Det finns en mycket enkel process för att få detta gjort. Dra ut din vattenslangen, anslut den till trädgården kranen och vatten ner ärter grus i några minuter. Om vissa sektioner sticker ut trycker ner dem. Låt grus sitta en stund innan du använder den.