4 tips för skinnjacka reparation

Repair Kit Instruktioner

Börja med en ren yta

Blanda färg

raka kanter

Skinnjacka reparation behöver inte vara komplicerat arbete. Du kan få en hel del slitage av en läderjacka, men med tiden, kan det spricka, torka ut eller slita på grund av allmänt bruk. Det finns sätt att korrekt göra skinnjacka reparation, så finns det misstag som kan göras för att göra jobbet mycket svårare än det borde vara. Den information som finns i följande artikel kommer att dela med dig några tips om hur man kan uppnå en stor färdig reparation.

Det finns mycket få läder reparationssatser på marknaden och ingen är specifikt för skinnjacka reparation. Du kommer att hitta några reparationssatser notering läderjackor som en av de föremål som de kan användas på, men i slutändan kommer alla kit göra susen. Allt du behöver veta om hur du använder läder reparationssats ingår i instruktionerna. Läs de medföljande instruktionerna noga och följ dem till punkt och pricka.

Oavsett hur du väljer att gå om din skinnjacka reparation bör du alltid ha en ren yta. Läder har ett slags milky jämnhet till den, en lätt konsistens som kan attrahera och bibehålla ett tunt lager olja. Det lockar också smuts och sot. Dessa element kan alla orsaka en läder reparation inte fungerar eller inte särskilt länge. För att få en bra slutprodukt behöver läder rengöras. Använd en mild tvål blandas som är oljefri och blandas med vatten tills sudsy. Gnid tvålvatten i lädret med en mjuk borste. När du är klar rengör läder bör du polera den med en trasa.

Läder kommer i grundfärger med de mest populära är svart och brunt. Det är inte så vanligt att hitta andra färger utanför dessa grundfärger men rött, vitt och rosa läder kan hittas. Matchande färg för din skinnjacka reparation projektet är tyvärr inte så lätt. Företag som skapar läder reparationssatser försöker vara så allmän och generell eftersom de kan vara med färgerna som. Du kanske eller kanske inte att kunna matcha en färg korrekt, men du kommer nära färgen på din läder. Tricket är sedan att blanda färgen till det omgivande lädret. Efter färgen har applicerats användning en liten bomullspinne för att försiktigt trycka färgen runt reparerade området. Fortsätt att göra detta tills färgen sprids ut så att du knappt kan urskilja där färgen börjar eller slutar. Detta kommer att göra färgen jobbet mindre benägna att märkas utan en noggrann undersökning.

Om läderjacka har skador som är ojämna, ojämn eller är en brännskada då du behöver för att förbereda det skadade området för att korrekt ta emot en patch reparation. Om du vill ha en smidig skinnjacka reparation, måste du börja med en webbplats som är jämn eller rak. Trimma lädret av förkolnade bitar och ojämna kanter.