4 tips för att installera solpaneler bältros

Kontrollera din lokala byggbestämmelse Krav

Se till att du har tillräckligt med tak utrymme för dina Solar Bältros

Bestäm styrka och säkerhet av ditt tak

Välj rätt färg för din solpaneler Bältros

Solpaneler bältros, även känd som solceller bältros, är några av de mest effektiva verktyg för att generera energi från solen. Solpaneler bältros ser ut din vanliga takplattor förutom att i fallet med solenergi bältros, är solenergi celler som ingår i bältros.

Installera solpaneler bältros är relativt enkelt och även om du inte har installerat tak bältros i ditt liv, kan du kanske att få jobbet gjort på bara en kort tid. För att hjälpa dig att installera solpaneler bältros på ditt tak, här är några tips för dig.

Olika länder har olika krav så innan du installerar solenergi bältros på ditt tak byggnad; kontrollera den lokala byggnormer i ditt område. Om den kommunala enheten i ditt område kräver att du få en speciell bygglov innan du kan installera solenergi bältros på ditt tak, få en checklista med de krav och följa dem alla. Starta aldrig några konstruktioner utan tillstånd för att undvika straff.

En genomsnittlig solenergi singel systemet kommer att behöva minst 300 till 400 kvadratfot takyta att effektivt generera energi. Om du har en ganska stor hem, kan detta inte vara ett problem. Men om du har ett litet hus med begränsad tak utrymme, bör du överväga att inrätta din solpaneler på annat håll.

Vissa typer av tak är inte avsedda att hålla tunga laster. För att vara säker på att ditt tak är tillräckligt stark för att hålla solpaneler bältros kontrollera takstolarna i ditt hem. Takstolarna bör vara tillräckligt stark för att stödja den extra vikten av bältros samt snö och is under vintern. Om du bor i ett hem som är mer än 30 år gammal, dubbelkolla takbjälkar och leta efter tecken på svaghet. Re förstärka de svaga områden på taket innan du installerar solpaneler bältros.

Om ditt hem byggdes mellan 1940 och 1975, kan ditt tak innehålla asbest så innan du installerar ditt tak solpaneler bältros anlita en legitimerad professionell att avlägsna asbesten på ditt tak. Försök inte att ta bort asbesten på egen hand. Kom ihåg att denna typ av material kan orsaka lung irritationer och lungcancer så lämna avlägsnandet av detta ämne till experterna.

Av estetiska skäl, bör du få solpaneler bältros som är av samma färg till din befintliga tak. Å andra sidan, om du planerar att ändra färgen på ditt tak, bestämma vilken färg du vill använda först innan du köper dina bältros. När du väljer färger för ditt tak, bör du välja ljusa färger i stället för mörka. Tänk på att mörka färger tenderar att absorbera mer värme som ljusa färger så om du använder mörka färger på taket, kan temperaturen inne i ditt hem vara lite högt. För att minska värmen inne i ditt hem, använda ljusa vita takmaterial och solpaneler bältros.