4 tips för att installera en hönsnät staket

1. Anti-Predator Feature

2. Chicken Fäktning måste vara hög och tillräckligt djupt

3. Använd Nature till din fördel

4. Planering är viktigt

Hönsnät fäktning är ett populärt sätt att innehålla små djur såsom kycklingar och kaniner. Syftet med hönsnätet är inte bara för att skydda djuren från rovdjur men för att förhindra dem från att fly. Den idealiska kyckling staket som en byggare bör sträva efter är en stark och fast tråd som kan stå emot angrepp från både innehöll djur och rovdjur finns djur. Tråden bör inte vara skadligt för de inneslutna djuren. Här är några tips att tänka på när man installerar hönsnätet. Var noga med att ställa de lokala myndigheterna om lov först.

En avgörande fysiska aspekten av staketet är att det ska kunna skrämma bort potentiella rovdjur. Räkna inte på staketet för att blockera dem. Vissa rovdjur är smidig nog att hoppa över stängslet. Det bästa sättet att varna rovdjur att stanna utanför stängslet är att installera hulling ledningar på utsidan av staketet. Du bör också installera hulling ledningar på insidan av staketet för att avskräcka djur från att hoppa över. När du installerar kabeln på utsidan, se till att taggtråd inte peta genom det inre av stängslet. När rovdjur blir stucken ett par gånger genom ledningarna, kommer de att lära sig att hålla sig borta.

Ledningarna och träpålar i kyckling staketet bör störtade tillräckligt djupt in i marken. Djur som har god grävförmåga kan gräva ett hål under stängslet och fly det. Kaniner kommer också att försöka att pressa genom hålen eller nibble på stängsel för att skapa ett hål stort nog för dem att fly. Vid installation av staket, gräva ett dike som beskriver omkretsen av kyckling stängslet. Diket bör vara minst 6 till 8 inches djupt.

Du kanske blir förvånad att ta reda på att naturen kan erbjuda naturliga starka skyddsbarriärer för din bur. Att dra nytta av naturliga hinder kan hjälpa dig att spara tid och pengar i att installera en kyckling staket. Till exempel kan ett träd fungera som en naturlig insats. Använda ett träd som en del av omkretsen. Ett träd har djupa, förankrade rötter för att se till kaniner inte gräva under staketet. Barken på trädet är stark nog att stå emot en attack från både rovdjur och djur som finns inom. Hitta mark som har stenar begravda under och markera dessa platser som en potentiell omkrets kontur.

Innan du ens börjar att ens börja lägga ledningar, planera omkretsen kontur först. Du måste spana omkretsen område för eventuella naturliga föremål som kan skada dina djur. Var försiktig när du placerar din staket och bara installera fäktning i områden som tillhör dig. Du behöver också veta vilken typ av djur som du kommer att hålla i staketet. Om djuren är kaniner, du definitivt vill göra stängslet mycket längre och djupare. Du har råd att vara flexibel med kyckling fäktning som de är böjbara för att bilda någon form som du önskar. Så oroa dig inte om formen på omkretsen.