4 tips för att installera en dusch stänkskydd

1. Storlek är allt

2. Börja med en ren yta

3. Tvål Återstod

4. Linje Det upp Right

När man tillbringar en liten förmögenhet att renovera eller uppgradera ditt badrum, är det sista du vill göra förstöra dina golv, och det är där en dusch stänkskydd kan hjälpa dig. En dusch har förmågan att göra någon känna sig avslappnad och det är en olycklig bieffekt när du får ett vått golv. När vattnet blir på badrumsgolvet, kan det orsaka halka och fallolyckor samt orsak ruin till golvet. Installera en dusch stänkskydd kan bidra till att förhindra alltför mycket vatten från att stänka ut ur badkaret, och följande tips kommer att bidra till en lyckad installation.

Inte varje badkar eller dusch är av samma storlek, och få en dusch stänkskydd som kommer att fungera korrekt gångjärn på storlek. Överskottsvattnet kan förhindras, men bara om den korrekta duschstänkskyddet används. Den viktigaste dimensionen av duschen stänkskyddet är längden. Mäta längden av karet med början vid väggen. När du handlar för en dusch stänkskydd, kan du ta denna mätning tillsammans med dig för att få en som är rätt kommer att göra jobbet.

De flesta dusch stänkskydd kommer med sin egen lim, som är täckt av en bit papper. Denna typ av lim är gjord för att hålla sig till precis vad som helst, och fortsätter att hålla under lång tid framöver. Problemet med att arbeta på dusch brickan är att över tiden blir det en uppbyggnad av vatten, fett och rester. För att hålla självhäftande baksida av duschstänkskyddet effektivt, måste du städa badrummet kakel där det kommer att installeras. Använd en mild tvål blandas i vatten och en sprayflaska. Spraya området och torka av den med en handduk. Detta kommer att göra ett område där limmet kommer att göra ett starkt band på brickan.

Återstoden kvar från tvål kan orsaka en dusch stänkskydd för att stoppa fastnar plattan. Även efter att du har rengjort kakel, kan tvålrester kvar. En stor produkt för att ta tvålrester från väggen för att se till att det finns en yta för att hålla sig till är tvättsprit. Häll lite tvättsprit på en bomullstuss, pressa ut överskott och skrubba väggen. Använd en luddfri handduk att torka bort alkoholen.

Ett problem som förstör med effektiviteten av en dusch stänkskydd är där den är placerad. Utsätt det inte på ytterkanten av dusch eller badkar. Det extra läpp gör att vattnet att slå, cirkulera och sedan hitta ett sätt att hälla ner på utsidan av badkaret. Den bästa platsen för dusch stänkskyddet är i utanför hörnen av badkaret, så nära insidan läppen som möjligt. Pressa dem tätt mot väggen kakel och tillämpa starka påtryckningar.