4 tips för att ersätta toalett flänsskruvar

Steg 1 – Förbered för jobbet

Steg 2 – Se till att du har en tvättmaskin

Steg 3 – Ta toaletten fläns

Steg 4 – Byt toaletten fläns

En toalett fläns hålls på plats av toalett flänsskruvar, och ta bort dem är den svåraste delen att ersätta din toalett. Det finns nu många produkter och metoder på marknaden nu för att göra uppgiften lättare. Tänk på att din situation kan skilja sig från den exakta scenario som beskrivs i den här artikeln.

Innan du börjar mäta avståndet från väggen bakom toaletten på toaletten flänsskruvar. Denna mätning kallas “grov i” och de flesta toaletter gjordes med en 12-tums grov i. Om din grov i en annan storlek, be din lokala toalett butik för att få hjälp.

När du är klar med mätningen, stänga av vattentillförseln och spola toaletten att tömma sin tank. Håll resan ner spaken så att allt vatten rinner ut, torka återstoden med en svamp.

Flänsskruvar kommer i uppsättningar som oftast innehåller en plastbricka. Vid behov kan du använda plastbricka för att hålla flänsskruvar på plats i rätt höjd. Om det inte finns någon plastbricka ingår i set, bör du köpa dig en ny tvättmaskin set. Det kommer att spara mycket tid och besvär för bara lite pengar.

Bortsett från bultar, är gamla toalett flänsar förseglade på plats av bly, vilket skulle vara en mjuk metall synligt mellan det inre avloppsröret och det yttre closet fläns. I denna situation, måste du borra ut så mycket bly som möjligt och ta ut någon av de återstående metall med hjälp av en kraftig skruvmejsel.

Om det finns trim caps gömmer bultarna, bänd var och en av dem med en skruvmejsel. Du kan skruva bultarna. Om de inte kommer att skruva, kan du såg dem med en mini bågfil, med hjälp av maskeringstejp på omgivningen för att skydda finish din skål. För en extra envis toalett fläns, kan du behöva använda en mejsel och hammare för att lossa den. Du kanske måste bryta den återstående fläns om ingen av de tidigare metoderna fungerar. När du har tagit bort bultarna, kan du lyfta skålen och sittdel. Vagga den fram och tillbaka för att bryta sin tätning med flänsen och golv.

De nya flänsskruvar ska installeras i spåren på motsatta sidor. Installera toalettskålen över flänsen och bultar, låta det falla exakt på plats. Sätt brickorna över flänsbultarna och lämna åt dem med hjälp av en skiftnyckel. Använd halv vänder bara se till att du inte mer än göra åt dem och knäcka porslin av din toalett.

Slutligen fixa det envisa, läckande kran med dessa tips.