4 stora Spelrum idéer för tonåringar

Att skapa en plats i ditt hem för dina tonåringar att komma undan med sina vänner, börja med en lista över spelrum idéer.

Location, location, location

Tonåringar är ökända för att göra en massa oväsen, oavsett hur hårt de försöker hålla sina röster nere. En idealisk plats för dem att ha sina roliga är någonstans separat från sovrum. Källare ofta avskilt och ljud inte bära, vilket gör dem perfekta utrymmet. Andra alternativ är gästrum på första våningen, eller bonus rum som kan ha kommit med ditt hus. Rummet bör helst ha gott om utrymme.

Hej Killar, vad ska vi göra?

Denna fråga går ofta obesvarad när ingen underhållning är lätt tillgänglig. Gör din tonåring rymd en full av saker att underhålla dem. Datorer, tv med dvd-spelare, fotboll, biljard och bordtennisbord ger bra underhållning för grupper av alla olika storlekar och åldrar.

Alla dessa former av underhållning kan vara mycket dyra i butiker. Kolla eBay, Craigslist, och loppisar innan du köper en ny. Du kan hitta några bra erbjudanden!

Till hands

I en perfekt värld skulle varje tonåring tillflyktsort har sin egen privata badrum och kök. Även om vi inte alla har möjlighet att göra detta, är det viktigt att ha en toalett i närheten. Tonåringar kommer inte vill vandra långt från sina vänner för att använda toaletten.

Placeringen av ditt kök är mycket svårare att ändra, så att ingen kommer att be dig att flytta ditt kök närmare ditt barns spelrum. Ett bättre alternativ kan vara att installera billig skåp, en miniatyr kylskåp och en mikrovågsugn. Detta kommer att ge dina tonåringar gott om alternativ för snacks i en nypa, och kommer att hålla dem mycket nöjda, särskilt pojkar!

styling Teens

Tonåringar är mycket uttrycksfulla människor, som kommer att vara glada över att visa sina vänner en plats full av roliga, spänning och liv. Ta dina barn shopping med dig. De kan hjälpa dig att välja färg färger, tyger och inventarier som ger deras rum som extra krut på något som säger “hänga ut här!” Mönstrade tyger kommer även att du kan välja ett tema för ditt rum, oavsett om det kasino, gamla Hollywood, “50-talet tillhåll, eller till och med en polka-prickade, geometrisk lounge.

Förutom några former av underhållning i ditt rum, det är dessa saker du bör vara noga med att inkludera

Hitta det du behöver

Återigen, det är lätt att hitta en hel del roligt att billiga saker fylla ett rum på loppisar eller butiker sparsamhet. Om du befinner dig fortfarande behöver saker att fylla din tonåring rolig zon, här är en lista över online-resurser