4 skötbord alternativ

1. Desk

2. Ändra Pad

3. Dresser

4. Golv

Ett skötbord är en nödvändighet när du har en baby. Du behöver någonstans säkert att byta blöjor som måste vara på en bra höjd för att spara stress på ryggen. Det har också vadderade för ditt barn och måste vara på ett säkert ställe där barnet inte kommer att kunna rulla ut och skada sig själv. Tänka utanför boxen lite och du behöver inte spendera pengar på skötbordet som bara har en enda användning.

Ett skrivbord kan göra en bra skötbord, så länge det är väl anpassad. Höjden är rätt för blöjbyte även skrivbordet borde ha upphöjda kanter på tre eller fyra sidor för att stoppa barnet rullar av. Om du kan hitta ett skrivbord med en hylla undertill, är detta ännu bättre eftersom det ger ett bra ställe att förvara blöjor och våtservetter som är de vanligaste saker du behöver när man byter en baby.

Skrivbordet skötbord bör inte vara gammal torr ved. Den måste ha en slät yta och det bör finnas ett hårt skal på den, såsom polyuretan. Sätt en tjock, stor skötunderlägg på skrivbordet för bekvämligheten för barnet.

Så underbart som ett skötbord är, kan en föränderlig pad vara mycket mer användbar. Det betyder att du inte behöver löpa igenom huset till plantskolan och skötbordet varje gång ditt barn behöver förändras. Du kan mycket väl ha en i skötväskan redan att använda när du är ute. Varför inte använda den inne i huset, också?

Du kan enkelt ändra barnet var du än är, på bordet, på sängen eller var som helst som är praktiskt. Det ger dig en mycket mer frihet eftersom du inte längre bunden till skötbordet och du kommer också att vara mer redo och säker på att ge sig ut med ditt barn att utforska världen tillsammans!

Beroende på sin höjd kan en byrå göra ett utmärkt skötbord. De flesta köksskåp kommer att ha omger att skydda ditt barn som du gör byte. Lådorna är perfekta förvarings platser för dessa blöjor, lotion, våtservetter och alla andra saker som du behöver för skötbord. Kontrollera att det finns en bra skötunderlägg på toppen och att det inte kommer att glida (tveeggat bandet är utmärkt för detta).

Det är bra om du använder köksskåp är att de kan användas senare för sina ursprungliga syften när dina barn växer. Detta kan översättas till långsiktigt sparande på möbler som kan vara viktigt när du är på en budget.

Även om det inte är perfekt, kan du använda en föränderlig pad på golvet som ett alternativ till ett skötbord. Detta kan vara bra för barnet som även rullar av skötunderlägg inte kommer att orsaka skada. Men det är inte så bra för dig eftersom du måste knäböja eller huka för att ändra blöja. Detta är mer av ett alternativ till att användas när det är absolut nödvändigt i stället för en permanent föränderlig station.