4 sätt en toalett tank sprickor

Krackelering på grund av ålder

Sprickbildning på grund av ålder

Sprickor från att reparera

Sprickor från Impact eller olyckor

En toalett tank behöver bytas ut varje gång ett tag. Det finns många olika orsaker till att du kanske märker en spricka i din toalett tank. Några av dessa sprickor kan repareras, men andra är mer omfattande och kräver att du köper en ny toalett.

En krackelerad yta på ett handfat, badkar eller toalett tank kallas krackelering. Äldre inventarier upplever detta problem, eftersom de äldre inventarier gjordes med en blandning som ingår cement. Cementen orsakar krympning som producerar en krackelerad yta. Detta krackelerad yta är faktiskt anses vara en bra sak av vissa, och de letar efter det i äldre sanitetsporslin. Om ett handfat har en krackelerad yta, det oftast inte kommer att behöva bytas ut, men om en toalett tanken krackelering, kan det vara bäst att köpa en ny toalett. Så länge glasyr är fortfarande intakta, bör krackelering vara okej, men om det finns en spricka eller slitage i den inglasade finish, kan du behöva en ny toalett.

Som en toalett blir äldre, blir det mer benägen för sprickbildning. Beroende på storleken på sprickan av toalett tanken, kan det vara repareras. Om det finns en spricka i din toalett tank, måste du reparera eller byta ut den omedelbart. Om en spricka i en rad, kan det oftast repareras. Du kan behöva byta ut din toalett tank om det finns flera korsande sprickor som ser ut som venerna i ett löv. Lämnar en spricka kommer bara att göra det större, och du kommer förmodligen har en läcka om du inte är försiktig. Om läckage inte repareras, kommer du att göra skada på ditt golv och underlaget. Du kan också orsaka tak läcker om din toalett på andra våningen.

Om du felaktigt reparera eller byta ut vissa delar av din toalett, kan du knäcka din toalett tank. Även enkla reparationer kan resultera i sprickor eller läckor. Om du drar åt skruvarna för mycket som ansluter toalettanken på baksidan av toalettskålen, kan du knäcka toalett tanken. För mycket åtdragning till några muttrar eller bultar i toaletten kan orsaka sprickor. I samma mening, måste du vara försiktig när du lägger locket på toaletten tanken tillbaka på toaletten, eftersom det kan spricka upp i toaletten tanken.

Även om det i allmänhet är inte mycket roughhousing som pågår i badrummet, kan olyckor fortfarande hända. Om någon halkar samtidigt som de får ut ur duschen, kunde de falla i toaletten tanken och sätta en spricka i den. Om en hårtork eller annan apparat tappas på toaletten, den kan spricka skålen eller tanken. Olyckor kan hända, och om du knäcka din toalett tank, antingen du behöver reparera det direkt eller byta ut hela toaletten. Om toaletten tanken bryts från en olycka, stänga av vattnet och ersätta toaletten omedelbart.