4 sätt att säkert montera en trådgardinstång

1. Spik

2. Mindre tryck

3. Skruvar

4. Metall Plattor

När du hänger upp en gardin du står inför många val att använda en tråd gardinstång till något tunga. Beroende på din vägg en tråd gardinstång kan vara alltför tung. Att veta hur man på ett säkert sätt montera en trådgardinstång är viktig och följande artikel kommer att dela några tips om hur man gör det.

Med hjälp av naglar kan vara en riskabel. En trådgardinstång får inte vara så tung som andra men när du lägger gardinen det kommer att ha för att hålla en mer vikt och, som ett resultat, så gör naglarna. Om väggen är täckt av gips eller gips du kan avveckla inför en mycket rörig och dyr gardin installera. Vikten av gardinen på trådgardinstång kan orsaka naglarna att slita ut ur väggen föra bitar av gips med det. Om du insisterar på att använda naglarna så gör det genom bara dubbar. Se till naglarna är långa nog för att penetrera tappen.

Vikten av gardinen på trådgardinstång kan orsaka skador. Du måste inse att vikten är alltid närvarande. När du öppnar gardinen du lägger mer tryck på gardinstång. Vikten får inte orsaka att slita ut ur väggen direkt. Du kan hjälpa trådgardinstång vistelse på plats genom att lindra en del av trycket av gardinen. Detta gör du genom att installera en gardin löpare längst upp i fönstret och över trådgardinstång. Drapera en bit tyg så att det ser trevligt. Vad ingen kommer att se är den bit av fiskelina bunden till trådgardinstång, dras åt och knuten till fixturen över vilken löpare kommer att täcka. Med tre små krokar (en i mitten och två i varje ände) ovanför gardinstång med lina på vardera tar bort en hel del press.

Gardinstång har att sitta på två “J” krokar och krokarna måste fästas på väggen. Med hjälp av skruvar, som förklarats ovan, är svårt och inte mycket säker. Den andra uppenbara lösningen är att använda skruvar som de grepp väggen när de är installerade. Detta är en bra idé, men är inte utan sina brister. Om väggen är täckt av gips då måste du använda skruvar. Med användning av en försänkning är också en bra idé för att skydda väggen från att skadas av skruven. Andra material, såsom trä, bör ha styrhål borras först och därefter de skruvar som är installerade. Och, som vanligt, se till att de är installerade i en stud.

Syftet med en metallplatta är att lindra vikten. Väsentligen plattan är installerad utmed banan för trådgardinstång. Krokarna är antingen läggas till senare eller är fästa till plattan. De erbjuder en stor och kontinuerligt stöd system med flera hål för att installera över flera dubbar.