4 pooldäck idéer för kakel eller asfaltläggare pool däck

Idea 1 – Tile Former

Idea 2 – Hardwood Tiles

Idea 3 – Ändra Betong

Idea 4 – Använda färg

Om du letar efter inspiration för din pool trädäck, här är några pool däck idéer för att hjälpa dig.

De vanligaste formade plattor som trädäck är fyrkantiga eftersom de är lättast att montera och relativt billig att tillverka. Men om du hoppas på en mer unik stil för din pool trall, leta efter mer ovanliga formade plattor. Interlocking femhörningar och sexhörningar kan ge din pool gallergolv en vacker honeycomb effekt och är enkla att lägga.

Snarare än att gå för keramiska eller tegelplattor, överväga att använda lövträ som greenly anskaffas. Hardwood är behandlingsbar att göra det vatten och väder. Det är också halkfria. Använda trä kakel kommer att ge din pool en naturlig look för att passa in i omgivningen.

Grundläggande betongplattor kan nu behandlas för att se ut som de är gjorda av andra material, såsom marmor och keramik. När brickorna har lagts de behandlas sedan med ett kompositytskikt som är styrd för att ge ett utseende av en annan sten.

Pooldäcket Skivorna tillverkas eller kan skräddarsys beställas i en mängd olika färger från neutrala toner till ljusa blå och gröna. Effektiv användning av färg kommer att ge din pool däck en levande modern look.