4 misstag att undvika när man utformar ett badrum

VVS

elarbeten

Impregnering

Ventilation

Utforma ett badrum kan vara mycket enklare om du har en tom duk på vilken man kan arbeta. Många människor omforma sina badrum och upptäcker att tidigare VVS kan vara ett allvarligt problem. Andra har frågor om felaktiga el eller andra faktorer.

Utforma ett nytt badrum bör övervägas i första hand som en VVS jobb. Om VVS är korrekt installerad, kommer allt vara en fråga om kosmetika. Ett vanligt misstag att undvika är rörsystem som felaktigt är säkrad och förseglad.

Alla armaturer och uttag inuti ett badrum bör jordfel brytare (GFIs). Undvik vanliga armaturer och passar GFI ljus. Fukt och ånga kan orsaka elektriska bränder, så iaktta säkerhetsåtgärder när remodeling ditt badrum.

Vattentätt material bör användas där så är möjligt. Undvik att använda material i ditt badrum som är benägna att mögel och röta som en följd av de fuktiga och fuktiga förhållanden i ditt badrum.

Har rätt typ och mängd av ventilation. Vissa badrum är belägna i mitten av huset utan fönster eller extern ventilation. Montera ventilationsfläktar till kanalerna i ditt hem så att överskottsånga och fukt kan utvinnas.