4 metoder för att rensa en igensatt sjunker

1. Med hjälp av en Sink kolv

2. rinnande varmt vatten

3. Använd en Drain Snake

4. Använd en rensning lösning

Om du ofta inför en igensatt sjunker, bör du veta det mest effektiva sättet att rensa envisa sjunka träskor. Det kan intressera dig att veta att det finns flera enkla, mycket effektiva metoder för unclogging din diskbänk. Prova några av metoderna nedan.

En diskbänk kolv kan ofta visa sig vara ett ovärderligt verktyg för att rensa tilltäppta sänkor. Detta användbart verktyg fungerar ungefär på samma sätt som en traditionell kolv och är mycket lätt att använda. Om du vill använda sink kolv för unclogging ändamål, helt enkelt fylla igensatt sjunker med en liten mängd varmt vatten, och stadigt placera diskbänken kolven över basen av avloppet. Fortsätt att ge avloppet en grundlig skär hjälp av kraftfulla down-och-upp rörelser. Fortsätt på detta sätt tills diskhon rinner åter normalt.

Som störta vissa träskor kan vara en fysiskt tungt förfarande är det viktigt att ta regelbundna pauser när det handlar om träskor som kräver en omfattande mängd plunging.

Varmt vatten är ett fantastiskt verktyg för att rensa upp lättare träskor. Att utvisa en träsko med varmt vatten, ta bort eventuella dränerings vakter eller dränera fällor, och fortsätta att köra en stadig tillförsel av mycket varmt vatten i ditt avlopp. Om denna metod inte ger resultat efter 10 minuter, är du troligen att göra med en tunga täppa.

Dessutom, som en förebyggande åtgärd, är det rekommenderat att du tillåter mycket varmt vatten att flöda in i ditt avlopp för flera på varandra följande minuter varje vecka. Detta kommer att klara upp diverse smuts, fett och håret innan dessa ämnen är i stånd att bilda en träsko.

En avtappnings orm är ett mycket användbart verktyg för unclogging handfat och badkar avloppet. För att använda det här verktyget, försiktigt in fast änden i din tilltäppta avlopp och sakta flytta den nedåt tills kroken har hakade på källan till täppa. Därefter försiktigt skaka täppa loss och långsamt dra tillbaka dränerings ormen med täppa källa i släptåg.

Om allt annat misslyckas, kan du prova att använda en kommersiell rensning lösning, såsom Drano eller Liquid rörmokare, för att rensa upp din igensatt sjunker. När hälla dessa produkter ner ditt avlopp, göra en punkt endast med hjälp av en liten bit i taget, eftersom de innehåller starka kemikalier som kan äta bort på dina ledningar om de administreras i stora mängder. När rensning lösning har tillämpats, låt det sitta i 15 till 30 minuter så att den har gott om tid att lösa källan täppa.

När din täppa har framgångsrikt rensat, är det rekommenderat att du ger diskhon en grundlig rengöring för att avlägsna eventuella kvardröjande spår av produkten. Dessutom är det mycket viktigt att du aldrig blanda 2 sorters unclogging lösningar, som vissa kemikalier som finns i dessa produkter kan producera farliga ångor och kemiska reaktioner när de kombineras.