4 hammering tips för att undvika att böja en gemensam spik

Tips 1: Använd Tänger

Tips 2: Använd Mjukare Wood

Tips 3: Använd regelbundet eller när stora Nails

Tips 4: Hit lätt & Sakta

Slutsats

Hamrar på en gemensam spik i en vägg, kan vara farligt och också tufft. Naglar är smalare och kan lätt böjas via slag. Därför här är en allmän förteckning över tips som hjälper dig från att förhindra det blir böjt under tjat dem.

Använd inte fingrarna för att hålla spiken på plats, eftersom du kan krossa dina egna fingrar och ändå böja spiken. Tänger är en mer robust alternativ och de kommer inte att böja spikarna. Du kan känna sig säkrare om tjat dem, medan du håller dem på plats. Det ger dig bättre kontroll för att få det införas rakt.

De tillåter också att du har en halkfritt grepp som är nyckeln för dem som inte vill släppa sina naglar på golvet. Du naturligtvis inte kommer att kunna använda en tång upp till en viss punkt i slag.

Du kan också använda händerna till en grad, men det är inte den säkraste vägen att ta, när det gäller att hamra något. Tänger eller något att knäppa sedan spik med, bör alltid användas.

Om du kan välja virket du ska använda, använd en mjukare baserad trä. Det blir lättare att hamra in och mindre benägna att böja spikarna. Om du inte kan styra trä som du kommer att använda, försök att mjuka upp den eller den torra väggen innan du börjar tjat dem. På så sätt kommer fortfarande att vara mjukare, även om det är för en kort tid. Det gör att du kan göra jobbet snabbt och utan att riskera själva nageln.

Du vill inte att skada naglarna eller väggen. Den lilla naglarna är, desto mer sannolikt är det att böjas av bultande. Så om du har alternativ att använda vanliga eller större spikar, alltid använda dem först. Dessutom, alltid använda en normalstor hammare när du behöver använda en. Dessa kommer inte att skada naglarna eller väggar, som skulle göra dem den perfekta lösningen för någon anledning kommer att behöva använda en. De kommer att göra jobbet på alla nivåer.

När hamra naglarna, gör det långsamt och gör det inte för hårt. Det kommer att böja spikarna och orsaka andra problem också. Så håll ögonen öppna när du gör det och inte hit med en hel del kraft. Det kommer att gå rakt bara om du tar dig tid för att förhindra den från att bli böjd genom att göra det i god takt. Var 3 -5 sekunder är bra, bara så länge som det ger dig tillräckligt med tid att titta på det från alla sidor.

4 tips som anges ovan är för din bekvämlighet och bör följas om du vill behålla dina naglar och händer skyddas. Många olyckor inträffar varje år på grund av hammering naglar och andra verktyg som det. Så ta dig tid och korrekta åtgärder för att förhindra dig från att ha samma öde.