4 fönster behandling idéer för markis fönster

1. Persienner vertikala

2. fönsterfilm

3. Fönster Taklisten Box

4. Natural Roman Shades

Markis fönster kan vara svårt att klä på grund av det faktum att de öppnar från toppen. Här är 4 idéer för fönster behandlingar som fortfarande låter ljus, och gör att du kan öppna fönstret lätt för rengöring.

Lamellgardiner kan öppnas till den grad du önskar att låta den mängd ljus du vill ha i rummet, eller när helt öppen, nästan ser ut som om det inte finns någon fönster behandling. Detta ger dig mångsidighet. De finns i metall eller tyg belagda texturer i praktiskt taget vilken färg du behöver.

Detta är ett bra alternativ för en markis fönstret om det är på en plats där du inte särskilt vill ha ett tyg fönster behandling. Här hittar du fönster på byggvaruhus och på nätet. De nya fönsterfilm finns i en mängd mönster och färger som ser ut som målat glas.

Ett fönster taklist box kan lägga till verklig effekt till en markis fönster om det är över en möbel, som en säng. Det kommer att göra en ram över fönstret, lägga design till rummet. Taklisten box kan färgas, eller kan täckas i klädsel för att matcha rummet. Du kommer att vilja vara säker på att det finns tillräckligt med utrymme för fönstret öppnas för rengöring.

Roman nyanser i en naturlig struktur är godtagbar för alla rum och kommer att blandas med någon dekor. Detta är ett bra alternativ om du försöker att minimera det visuella intrycket av fönstret i rummet.