4 faux målningstekniker

1 – Faux Marmorering

2 – Ålder och plågsamma

3 – Wood ådring

4 – Dra

Faux målningstekniker är något som många människor är angelägna om att lära sig om. Något som du bör tänka på är det faktum att faux målning är otroligt lätt att göra. Det finns otaliga tekniker som du kan lära som kan ge alla projekt en unik och konstnärlig känsla. Du kommer att finna att ju fler tekniker som du känner till, desto lättare blir det för dig att hitta en som kommer att fungera för dig. Kom ihåg att vissa tekniker kräver lite mer skicklighet än andra så det är viktigt att du vet vad du får själv till innan du börjar.

Detta är en av de mest populära typer av faux flämtande tekniker. Detta är dock en teknik som du bör prova först efter att du har lite erfarenhet under bältet. Faux marmorering är lite högre upp på kompetensnivå när det gäller hur svårt det är att uppnå. Detta är en av de mer populära typer av ytbehandlingar eftersom det är så visuellt imponerande och mycket billigare än äkta marmor. Det kräver också mycket mindre arbete och underhåll för att hålla upp än vanlig marmor. Det kan gå med dekorer som är samtida eller ens mer traditionella utseende. Det är extremt mångsidig.

Många människor älskar utseendet på antika möbler. Den slitna och gamla utseendet är något som många människor vill uppnå med sitt eget varumärke nya möbler. Detta är något som lätt kan göras med lite arbete. Denna typ av faux målning är något som nästan vem som helst kan göra. Du kommer att finna att det hela handlar om att använda en kombination av en snabbtorkande lack eller färg med en långsam torkning lack eller färg. Den snabbtorkande kommer att gå över den långsamma torkningen som inte har härdat. Detta kommer att ge någon av dina möbler en vacker spraka effekt som kommer att göra det ser hundra år gamla.

Det finns flera olika typer av trä ådring tekniker ute. Faux mahogny ådring är en stor typ av finish för skåp. Du kommer att finna att denna typ av fauxfullföljande kommer att kräva lite övning och är vanligtvis ett försök av misstag typ av projekt för att få färgerna ner. Ek ådring ser bra ut på möbler och MDF väggpaneler. Ek kan vara mycket dyrt att få när du gör en faux finish kommer helt enkelt att kräva en viss tid och praxis. Birds Eye lönnträ ådring kommer också att kräva lite erfarenhet innan du kan få det precis rätt. Du kommer att finna att någon av dessa typer av trä ådring det är alltid en bra idé att köpa en bit eller två av the real thing så att du kan jämföra.

Denna effekt är ett bra sätt att lägga till lyx och klass till alla rum. Det är något som är otroligt lätt. Du kommer helt enkelt att behöva dra en tung, torr pensel över våt färg för att få denna effekt.