4 enkla lagrings idéer för ett kontor förvaringsskåp

1. Trä Hyllor

2. garderob

3. Köksskåp

4. Trä Skåp

Alla kontor behöver ett kontor förvaringsskåp att hålla papper och förnödenheter. Det finns gott om val i fråga om föremål som kan användas som kontor förvaringsskåp, som sträcker sig från grundläggande till den revolutionära. skåp kontor lagring tenderar att vara dyra, så om du är på en budget finns det kreativa alternativ som du kan använda för att göra ett kontor förvaringsskåp på egen hand.

Öppna trä hyllor, såsom den typ du skulle hitta i en verkstad kan göra en perfekt kontor förvaringsskåp. Allt är lättillgänglig och det är ett praktiskt sätt att kunna se när lager börjar ta slut.

Trä hyllor är mycket billig, du kan ofta plocka upp används och färdigmonterad. Det kanske inte ser riktigt lika bra som ett kontor förvaringsskåp, men det gör jobbet lika bra, så länge du inte vill hålla något värdefullt där. Om du har värdeföremål du fortfarande behöver något med lås för dessa poster. Generellt erbjuder trä hyllor mer lagringsutrymme än genomsnittet kontor förvaringsskåp.

Vissa moderna garderober har ett perfekt läge för att vara ett kontor förvaringsskåp. Garderober har skåp och hyllor integreras till en enda stor yta. Detta gör dem perfekta för förvaring av större föremål. Även om en ny garderob kommer att bli dyrare än ett nytt kontor förvaringsskåp, kan en begagnad modell spara en hel del pengar. Titta i begagnade möbler butiker eller ens sparsamhet butiker för något lämpligt. Du måste se till att den är i gott skick och att den har en effektiv lagringsutrymme som du kan använda i en kontorsmiljö.

Med en ordentlig vänd, kan gamla köksskåp har en nytt liv som skåp kontorsförvaring. Både skåp golv och väggskåp kommer att fungera bra och båda erbjuder gott om lagringsutrymme på sina flera hyllor. Du måste vara noga med att inte lägga alltför mycket vikt på hyllorna, men.

Skåpen måste korrekt installerad. Du kan ofta hitta begagnade skåp som kommer att spara pengar, och flera av dem tillsammans kommer att erbjuda dig mycket mer utrymme än standard kontoret förvaringsskåp. Det bästa sättet att spara pengar är att handla för begagnade eller avvecklade skåp som är i utmärkt skick. Med golv skåp, kan du även lägga till en bänkskiva för att lagringsutrymmet ännu mer användbar.

En gammal trä skåp av den typ som används för att vara vanliga på sjukhus är idealisk som ett kontor förvaringsskåp. Återigen, leta efter en som används, det finns alltid gott tillgängliga. Leta efter en i gott skick eftersom många är brutna eller misshandlad. Du måste också hitta en där låset på dörrarna fungerar och om det finns en nyckel, kan du hålla mer värdefulla objekt inuti.

Du normalt hittar dessa i butiker som säljer begagnade kontorsmöbler. Dessa butiker ger en utmärkt plats för att utrusta ditt kontor om du är på en budget. Shoppa och du kommer att kunna hitta några riktiga fynd.