4 drop tak säkerhetsfrågor förklaras

1 – tunn Installation

2 – vattenskador

3 – Felaktig Wiring

4 – Perfekt för inrikes infestationer

En droppe tak är ett billigt sätt för dig att lägga till en färdig lägre tak till ett område som källaren. Drop takplattor finns i många stilar nu också, så att du inte behöver nöja sig med standard, kontors mängd vitt. Som sagt, det finns fortfarande negativa aspekter av undertak, följande oro för säkerheten först bland dem.

En droppe tak hålls den sanna taket med metalltrådar. Dessa stöd är inte särskilt tjock. När alla brickor är på plats, de sätter en hel del vikt på metallstöden. Om du lägger vikt till varje avsnitt du riskerar att kollapsa. Med detta i åtanke, vara försiktig när du lägger armaturer, isolering, rörledningar eller ledningar.

En del av orsaken till ett undertak är att dölja inälvsprodukter i huset, såsom rörledningar. Problemet med att ha ledningar ovanför takplattor, är dock att de kan läcka. Plattorna skulle då bli blöt, röta och falla.

Ett av de största problemen med en droppe tak är att det kan dölja fel ledningar. Om det fanns en elektrisk eld i plenum, kan isoleringen pyra och innehåller det tills röken slutligen kom in i rummet nedan, då det skulle vara för sent. Av denna anledning är det bäst att ha endast lågspänning ledningar ovanför undertak.

Utrymmet mellan släpp taket och fast tak är ofta ett hem för gnagare. Råttor och möss älskar luftflödet och fukt från kanal arbete, och de kan borra genom isoleringen. Detta orsakar många problem på lång sikt som möss och råttor bär ofta sjukdom. Dessutom, med tanke på tillräckligt med tid att bygga upp, kan deras avfall finna sin väg till våningen under.