4 dött batteri symptom

1. Låg Charge

2. Jump

3. Lukt

4. Generator

Eftersom batteriet är hjärtat i bilens elsystem, kommer ett dött batteri sätta alla system till ett stopp. Du kommer inte att kunna starta motorn eller kommer strålkastarna, radio eller kupébelysningen fungerar. Den mest uppenbara symptom på ett urladdat batteri är när bilen inte startar. Efter parkering för en stund, den bilmärken bara en ansträngd “rrr rrr” ljud eller ännu värre, en klick ingenting händer. Batteriet kan dö om något elektriskt var kvar på medan bilen var parkerad, antingen strålkastare eller något mindre uppenbar.

Om det är en låg kostnad, kan hornet låter svag, strålkastarna kan vara mindre ljus än vanligt, och vissa saker kan fungera medan andra inte gör det. Om batteriet är helt död, fordonet går ingenstans.

Hoppa ett batteri från en annan bil eller bärbara batterier kommer endast att fungera om batteriet var död. Om hoppa verk, ett dött batteri var problemet.

Lukten av syra eller brännande från ett batteri visar att det är döda eller kan behöva bytas ut.

Ett batteri kan vara död eftersom generatorn inte har den laddas. I det här fallet, hoppar batteriet inte kommer att vara länge, eftersom avgiften kommer att rinna ut igen snabbt. Generatorn behöver bytas ut.