4 bästa typerna av sediment för betongkällargolv

Sten

Trä

Keramisk

Att välja ett golvmaterial för att täcka ett konkret källarvåningen kan vara överväldigande. Många material finns tillgängliga som kommer att arbeta i en källare miljö. Nedan finns fyra olika typer av sediment som är bra val för källargolv.

Granit är förmodligen den svåraste sten tillgängliga. Det betyder att det har hållbarhet, vilket är något du kommer att vilja leta efter. Även granit är dyrt, mycket sällan behöver den reparation, och när den gör en liten polering vanligtvis ta hand om problemet.

Marmor

Marmor är en sediment sten, och en vacker sådan. Marmor kommer att leda till ett bra val om du letar efter sort. Det är en mindre billig sten, och det enda undergång till marmor är att det har en tendens att färga ganska enkelt.

Trä finns i många typer och former. Det kan passa nästan alla inredning som du har, och installerar mycket lätt. Dessutom, med rätt verktyg, kan du rätta till eventuella slitage som kan komma med tiden.

Keramiska innehåller lera, vilket är en slitstark och praktisk lösning. Keramik är vacker, och kommer i många olika varianter. Hållbarheten är särskilt viktigt i högtrafikområden.

Genom att göra din forskning och lyssna på förslag som du kommer att kunna välja en praktisk och attraktiv golv lösning för din källare.