4 bästa användningsområden för ett tyg ångbåt

1 – Gemensam Tyger

2 – ömtåliga material

3. Tunga tyger

4 – När reser

Ett tyg ångbåt kan du hålla dina tyger ser snyggt, färska och rynkor gratis. Det fungerar snabbare än ett strykjärn och är bättre på tyg. Tyg ångbåtar använder ånga för att ta bort rynkor i tyget snarare än värme. Den fukt och värme tillåter materialets fiber att slappna av, vilket får dem att plattas till. Genom att använda ånga i stället för värme, förhindrar tyget ångaren potentialen för brända artiklar. Dessa apparater är snabbt och enkelt att använda. Kläderna eller tyg hängs på en galge, vattnet tillsätts till maskinen, och sedan ångaren huvudet förflyttas i en nedåtgående rörelse över den trasa för att avlägsna rynkor. Tyg ångkokare är också effektiva i att ta bort oönskade lukter och dödar bakterier.

Tyget ångaren bör inte användas på plana ytor. Kläder och tyg bör hängas på en hängare och hållas sträckt så att effekten av gravitationen kan arbeta med ångan i avlägsna eventuella rynkor. Ångaren ska hållas med huvudet, så att fukten rinna ner slangen i ångande enheten. Ångaren huvudet ska inte skjutas in tyg som du skulle med ett strykjärn. Genom att trycka på ångaren på tyg kunde dekor och skada kläderna. Snarare än att trycka ångaren huvudet, noggrant flytta det nedåt nära tyget. Fortsätt köra ångaren över hela tyget tills det är färskt och skrynkelfritt.

Silke och kashmir kan ångas med ett tyg ångbåt, så länge som chef för enheten inte kommer i kontakt med tyget. Hålla huvudet om en tum från tyget för att förhindra varje stänkblödning. Tyget ångaren är särskilt idealiskt för tyger med tupplur. Trycket av ett järn kan krossa Napped tyget medan ett tyg ångaren kommer att bevara den nap eftersom det tar bort rynkor genom användning av ånga, inte värme och tryck. När ångande alla tyger med en tupplur, såsom sammet och sammets, applicera ånga på baksidan av duken för att förhindra skador.

Tjockt tyg, inklusive rockar, överdrag, dukar och gardiner kan lätt fräsch med ett tyg ångbåt. Ett hem tyg ångbåt kommer att spara stora kostnader på att ha en professionell service kommer till huset för att göra jobbet. I allmänhet professionell klädsel städare använder samma process, den enda skillnaden är storleken på ångaren. Kommersiella tyg ångkokare är oftast mycket större än hemma och personliga ångfartyg. För att ta bort rynkor, använd tyget ångbåten som du skulle för någon annan tyg, förutom att båda sidor av duken måste ångas. Var noga med att maskinen är full av vatten vid alla tidpunkter.

Bärbara ångkokare finns också. Dessa ångfartyg är mindre än hemma ångfartyg, vilket gör dem lätta att packa och bära. Bärbara tyg ångkokare är idealiska för att hålla kostymer och klänningar snyggt när du reser i affärer.