4 arch fönster behandlingar

1 – Använd Swags

2 – Använd Gardiner

3 – Använd Blinds

4 – Lämna det Bare

Olika arch fönster behandling idéer som kan betraktas som kan bidra till att förbättra utseendet på ett hem. Dessa skapelser skulle göra området ser elegant på även enkla sätt.

Välj en ren tyg som kommer att ha en trevlig höst att komplettera bågen fönstrets kurva. Swag bör bara installeras av den övre delen av den välvda fönster.

Användningen av gardiner att klä upp en välvda fönster kommer att ge höjd till området. Hängande gardiner och draperi paneler med stavar kommer att gynna lång välvda fönster. Accenter som binda gardinerna tillbaka kommer försköna fönsterrutan.

Användningen av persienner som en välvd fönster behandling kommer att ge ljusstyrning eftersom det kan hantera den mängd ljus föredrog att komma i rummet. Vertikala och horisontella persienner är tillgängliga och det material som används kan variera från tyg, trä eller vinyl.

Det finns välvda fönster som kan komma nakna eftersom vyn med utsikt över fönstret är design i sig. Om den välvda fönster har fint trä trim och fönster som omger den, är det skönt att bara lämna det nakna eller öppen.