4 användning av en furring remsa

1. behövs air Space

2. Isolering Installation

3. Ge fundamentet

4. Duschar

ämnen

En glespanel band är i grunden en lång, smal remsa som ofta är gjord av trä eller metall. En glespanel band används vanligtvis för att utjämna en yta för att avsluta den. På grund av den strukturella karaktären av både trä och metall, är remsorna eller stavar ofta anordnad för att tillhandahålla ett stödskelett som fungerar som en enkel applicering bas för ytterligare ett lager av material, såsom paneler, murverk, isolering, gips eller trä.

Profiler, remsor kommer även i en brandbeständigt material, så att du kan använda dem samtidigt som ansluter sig till byggnormer.

För att få en bättre uppfattning om hur, när eller varför man ska använda en glespanel band, kolla in informationen nedan.

Vid tillämpning av trä finish till ett projekt, är det viktigt att lämna en luftspalt mellan de murade väggar och den faktiska slutskiktet. Installerar profiler, remsor är en stabil teknik som används för att hålla virket, eller annan yta material, bort från väggen. För att skapa den här typen av luftrummet, profiler, remsor måste spikas eller anbringas på murade väggar innan du lägger finish.

Profiler, remsor används också ofta när det gäller att isolera insidan av murade väggar i bostäder och byggnader. Vanligtvis de är installerade på murade väggar och isoleringen passar mellan dem. En stor del av tiden, särskilt när du arbetar med gips är gipsskivor spikas eller fästs över isoleringen på remsorna. För att säkerställa att denna metod för isolering är effektiv, är platt glespanel som vanligen används. Denna typ av furring remsa tränger inte eller rör sig förbi skiktet av isolering och hjälper till att undvika en termisk kort. Metoden att applicera profiler, remsor är inte bara för uppvärmning men. Denna teknik hjälper också till att hålla fukt ute och bort från den inre väggen.

Det vanligaste syftet att dessa poster tjäna ger en nivå och struktur stöds när efterbehandling tak och väggar. De profiler, remsor som används på tak är där för att jämna ut ytan och ger en struktur för att fästa eller klämma takplattor till. För väggar, de spikas eller skruvas fast murverk ger en stabil lager över vilken du kan lägga till nästa lager av paneler.

I båda fallen, de profiler, remsor ger en jämn yta som du kan fästa finish på. Detta sätt, om du har problem med ojämna dubbar eller ytor, en furring remsa kan läggas att utjämna ut lite.

Duschar är en annan stor plats att använda profiler, remsor. Om du har en dusch med en dusch pan som du ombyggnad eller utför arbete på, kan remsor komma till hands för hjälpare styrelse. I likhet med murade väggar, kan profiler, remsor användas när dubbarna inte bildar ett jämnt plan och du behöver för att kompensera för det. Då hjälpare styrelse kan installeras över en plan yta.