3 typer av tegel ytterväggar

Installera en tegelsten sidospår till ditt hus kommer att ge ditt hus en tegelsten utseende utan material- och arbetskostnader för att faktiskt använda riktiga tegelstenar. Tegelbeklädnad är gjord av ett tunt lager av tegelstenar som är installerade på en trä eller betongvägg med hjälp av murbruk eller lim. Nedan finns olika typer av tegel rangerbangård.

1. Interlocking Brick Siding

Förregling tegel sidospår är en lätt och relativt hållbara tegel sidospår med slitsar för att ansluta blocken tillsammans utan att använda murbruk eller klistermaterial. Intelocking tegel sidospår är bland det enklaste att installera utan hjälp av en murare. Det kan användas för vertikal eller horisontell sidospår.

2. Platt Tile Brick Siding

Flat kakel tegel ytterväggar har utseendet och känslan av en verklig tegel. Den finns i en olika färger som rött, mörkrött och mörkgrått. Flat kakel tegel sidospår installeras som en vanlig tegel och kräver rätt kombination av vatten, cement, kalk och sand för att koka ihop en mortel som stadigt kommer att säkra plattorna i väggytan. Installation av denna typ av tegel ytterväggar kan vara svårt och det rekommenderas att anlita en professionell murare. Platt kakel tegelbeklädnad kan användas för vertikal eller horisontell sidospår.

3. Panel Brick Siding

Panel tegel sidospår är stora block av tegel gjorda av syntetmaterial. Det ser ut precis som en tegelsten, men är mycket lätt. Paneltegelbeklädnad är installerat genom att stapla varje block bredvid eller ovanför varandra och applicera konstruktionsbindemedel.