3 typer av krabba fällor

Det finns olika typer av krabba fällor som du kan välja mellan för att fånga krabbor. Exempel på krabba fällor är box fällor, ring netto fällor och pyramid fällor.

Box krabba fällor

En ruta krabba fälla är den vanligaste typen av krabba fälla används idag på grund av dess effektivitet i att fånga krabbor. En ruta krabba fälla har flera ingångar och är tillverkad av trådar av metall med en kub form. Även box fällor är skrymmande och svåra att transportera, de föredras av många krabba jägare eftersom de är effektiva i att hålla krabba i fällan.

Ring Netto Crab Fällor

En ring fångstnät består av en liten metallring och en stor metallring. De två ringarna är insvept i ett hållbart nät. Den stora öppningen av en ring netto krabba fälla är perfekt för att locka i krabbor. Även om denna typ av krabba fällan är lättare att lagra jämfört med andra typer av krabba fällor, använda det kräver precision och korrekt fälla positionering för att fånga en krabba.

Pyramid Crab Fällor

Pyramid krabba fällor är tillverkade av metall tvär ledningar formad som en pyramid. Det lockar i krabbor genom att sätta bete vid mitten av pyramiden fällan. När krabbor lockas i fällan, stänger pyramid krabba fälla, fånga krabbor i processen.