3 trender inom hållbar arkitektur ytterväggar

Trend # 1: Användning av tillfälliga väggar

Trend # 2: Byte av gips Boards

Trend # 3: Använda flera fönster

Det finns tre trender inom hållbar arkitektur för ytterväggar. Dessa trender inkluderar användning av tillfälliga väggar för att öppna hemmet rymd upp. En annan hållbar arkitektonisk trend i ytterväggar innefattar användning av andra material gipsskivan för innerväggar och en slutlig trend i hållbar arkitektur ytterväggar är att öka byggandet av fönster för att minska mängden av yttre väggyta. Var och en av dessa trender bidrar till att öka energieffektiviteten i hemmet genom att göra det mindre beroende av fossila bränslen eller produktionsmetoder som påverkar miljön.

Den första trenden inom hållbar arkitektur för ytterväggar är användningen av tillfälliga väggar för att separera utrymmen i hemmet. Detta bidrar till att multipurpose rum och sträcka sin användning utöver dess ursprungliga användningsområde eller ändamål. Tillfälliga ytterväggar skapas med hjälp av rumsavdelare eller bygga infällbara väggar som kan döljas i en skreva eller dold utrymme som döljer dess existens.

Tillfälliga väggar kan vara en bra hållbar väggen och blir en trend i byggnadskonstruktioner, särskilt i de bostäder som funderar på att öppna området upp och ge hemmet känslan av ett större utrymme. Att bygga tillfälliga väggar minskar antalet ytterväggar behövs som stöd för innerväggar.

Traditionell gips som använder gipssten tar resurser som bryter miljön. I en hållbar byggnad gröna rörelsen, är material som bambu eller återvunnet trä som inte bryter naturresurser som används i stället för gips gips. Detta minskar mängden koldioxidutsläpp i samband med transport av gipssten från ett stenbrott i form av en lastbil och minska berget i ett ämne som kan göras till gips. Minska tillverkning och transport minskar energiberoende och gör väggarna gjorda av bambu och återvunnet trä mer hållbar och bättre för miljön. Detta är en annan trend som finns i hållbar arkitektur för ytterväggar.

Den mindre material krävs i build av de yttre resulterar i en lägre mängd av energiförbrukning eller avfall i produktionen av dessa material. Detta kan åstadkommas genom att lägga till fler fönster eller större fönster som täcker så mycket väggyta som möjligt. Detta kan också göras med hjälp av glas för att skapa väggar och göra en yttervägg som är mer hållbart än trä och andra material som krävs i väggens konstruktion.

Hållbara idéer för arkitekturen ytterväggar utvecklas på en konstant nivå och kan hittas i samråd med byggare och designers som är bekanta med detta växande område hem byggnad. Som hållbart byggande blir mer regel snarare än en modefluga för hem byggnad, kommer mer exteriör designidéer ta form. Detta kommer att göra effektivt dessa hem ytterligare energi och hållbar, vilket bidrar till en bättre användning av material och integration med naturresurser.