3 trä kappa designidéer

Gör det i olika former

arkitektoniskt utformade

Måla det för en unik blandning

Alla hus, kontor eller ens en enkel rum skulle se mer fascinerande och elegant om det är accentuerat med en trä Valance. Dessa kan placeras över persienner, nyanser eller draperier att göra någon plats med den mer tilltalande i ögat. En hel del av trä kappor finns i olika stilar och färger som kan matcha färgerna och design av ett fönster, blinda eller ens gardiner. Om din strävan är att göra en genomsnittlig rum sticker ut, kan trä Valance säkert hjälpa en hel del. Nedan är bara tre av de otaliga Valance designidéer som finns.

Typiskt, trä kappa är helt enkelt och rektangulär form, särskilt om det håller på att utformas i fönster och draperier. Ett bra sätt att få det unikt utformade den här gången är för dig att utforska andra former för att installera i ditt fönster som böjda eller avlång kappa. Detta kan säkert ge en annan nivå av anpassning i hemmiljö. Du kan även kombinera olika former med krönlister och kantfräsning för att expandera paletten designen ännu mer. Även en enkel rektangulär kappa kan vara exceptionellt om du gör en båge design i det. Vissa försöker även att sätta upp blom designer och fortfarande står ut en gång installerat. Det unika med din trä Valance kommer helt enkelt beror på din smak och preferenser.

Träsniderier i din trä Valance är ännu en bra idé att festa in. Att välja den bästa carving, försök att se på hela rummet eller plats där du installerar kappa och matcha den med någon befintlig träslöjd i området så att det ser ut som om det är en del av rummet. Om till exempel, har du en befintlig arkitektoniskt utformade trä kappa i ett område i ditt hus, kan du använda samma design till andra delar av huset för att ge en känsla av kontinuitet eller enhetlighet. En visuell anslutning kan ses om du använder samma lister eller motiv i två angränsande rum. Saker som detta kan absolut göra ditt hem ser enkel men ändå elegant.

Trä Valance kan målas för att matcha en befintlig träslöjd. När målat, kompletterar resten av fönstret och ger en rik och fantastisk effekt. Det mest typiska FÄRGER är svart och vitt. Dessa är universella färger som kan matcha någon dekor eller inredning ansträngning. Det gör också ett område som vardagsrum mycket sofistikerade med dessa klassiska färger. Men om du designar ett sovrum för ett barn eller tonåringar, kan du måla med ljusa färger som blått för en pojke eller rosa för en flicka och ändå göra det ser trevligt och tilltalande. I grund och botten kommer du bara matcha den befintliga färgen i rummet att följa temat.

Trä Valance är gjorda för att ge rättvisa och lägger sofistikerade till en enkel snygga rum. Med en mängd olika designidéer att välja mellan, kommer du säkert vill starta nytt dekorera ditt eget hus eller rum.