3 tips för planering VVS rörstrFk

Vattenintag Mapping

Avstängningsventiler

Avfall och vatten sophämtning

När du kör VVS röret genom ett hem, det finns ett antal saker att tänka på när du går. Det finns bara två saker att beröras med högtrycksledningar som leder vatten från staden eller vattnet väl, och PVC-avfall linjer som tar det använda vattnet ut till staden avlopp eller din septiktank. Avstängningsventiler och utrensningar används i alla områden i hemmet för att stänga av vattentillförseln bort lätt, liksom rensa luften från dina vattenledningar. Hela systemet fungerar på ett flöde av vatten in från huvudvattenkälla, att gå ut genom avloppssystemet till avloppet eller ort septisk, där den kan nå stadens reningsverk eller din septisk fält.

Det primära sak att tänka på när man planerar rutterna för din VVS rör, är hur färskvatten tränger in i olika områden i ditt hem. Detta inkluderar badrum, toalett, eller till och med kök och tvättstuga, någon typ av utomhus vatten tillgång för trädgårdsarbete eller andra behov på gården. Du kanske också vill ta hänsyn till vattenbehov för badtunnor eller pool hus, beroende på tillägg som du planerar för din fastighet. Alla inkommande rör gå igenom befintliga väggar och golv, där de är dolda tills de når kranar, och detta bör planeras i konstruktion.

Alla dina intag rör borde ha avstängningsventiler för varje segment av din bostad, så att både varmt och kallt vatten kan stängas av när det gäller underhåll eller nödsituation. Huvudlinjerna kommer från staden har också obligatoriska stängda offs, som kan användas för att skära flödet till hela hemmet om det behövs. Din hela VVS rörsystemet bör ha dessa avstängningsventilsystem på plats, eftersom de behövs av de flesta staden förordningar, för nödsituationer. Det finns många typer av ventiler och stänga offs som kan användas i hemmet för att skära av vattenflödet till vissa områden för underhåll och reparation, vilket gör saken mycket enklare när man arbetar på rörledningsfrågor i framtiden, om de skulle uppstå.

Den sista viktigt inslag i kartlägga en solid VVS rörsystemet räkna processen för din avloppsvatten retur. Detta är universell tills den når den aktuella kloakledningen eller septisk undersystemet. Olika regler används och följs när det gäller att antingen haka ditt hem till en privat septisk fält, eller i en stad avloppsledning. Hela avfallssystemet i ditt hem bör planeras att ha avlopp med vattenlås kör med en lutning mot huvud avfall vent eller huvud avlopp avloppet. Den övre delen av detta avlopp avlopp har en ventilerad ände för att tillåta luft att komma in i axeln tillåter gravitation att dra det flytande avfallet nedåt i huvud avloppet. Hela din avlopp och avloppssystemet är gjord av PVC-rör, och allt vattenintag drivs genom väggreglar och golv med högtrycks koppar eller mässing rördelar.