3 tips för diktning trä fönster

Oljebaserad Drev Blandning orsakar “Fog-up” Windows

Paint Stick är bra för utjämning Caulk

Träfibrer Orsak fogmassor “Adhesion Failure

Drevning träfönster är den process där sömmar eller skarvar av windows förseglas tillsammans. Den äldsta och burliest form av fogar appliceras skapa sömmarna av trä fartyg och båtar, genom att köra fibermaterial till de kilformade sömmar bland plankor. Diktning är lätt, förutsatt att du vet de tekniker och saker att undvika.

Se till att du aldrig använda en oljebaserad diktnings blandning runt isolerande glas träfönster. Vegetabiliska oljor i dessa typer av tätningsblandningar aggressivt skada träfönster “polysulfidpolymerer. Denna polysulfid sprickor, försämrar sedan utlöser trä fönster att misslyckas liksom dimma-up.

Placera sträng av täta på trä fönster, bestämma bredden av verktyg sedan maskera bort den med maskeringstejp. Sedan får en färg pinne och avskurna hörn av pinnen för att göra det passa bredden bland tejpbitar. Jämna sträng av täta på trä fönster med hjälp av färg-minne för bästa resultat.

Surface träfibrer fönster skadas en gång utsätts för intensiv och direkt solljus. Det är därför om en trä fönster tätningsmedel appliceras på den här skadat trä, kan orsaka prematur kollaps av tätningsmedlet på grund av förlust av vidhäftning. Tätningsmedlet faktiskt följer ganska väl på ytan träfibrerna själva. Emellertid ytfibrerna mislay deras fastsättning på massan av trä fönster.