3 tips för att välja ett elstängsel laddare

Tips 1 – Tänk på din strömkälla

Tips 2 – Tänk Användning av staket

Tips 3 – Håll staket Storlek i åtanke

När det gäller att välja den bästa elektroniska staket laddare, finns det flera saker som du kommer att vilja ha i åtanke. Här är tre av de bästa tips för att hjälpa dig att fatta ett beslut.

Det viktigaste att tänka på när du försöker bestämma vilken elstängsel laddare är bäst för dig är strömkälla tillgänglig. Även om det finns flera alternativ, såsom solenergi, batteri och koppla in, kommer du vill titta på varje att avgöra vilken som är bäst. De har alla fördelar och nackdelar till dem. Även om du kommer att betala mer för solenergi och batteri på framsidan, kommer du också att tänka på hur mycket du kommer att behöva betala i det långa loppet för varje. Om du ansluter till din strömkälla, kommer man hamnar att betala varje månad en rejäl elräkning. När du funderar på strömkällan som du vill använda, om pengar är en stor faktor, kommer du överväga både användningen av stängslet samt hur stort det är. På så sätt kommer du att veta hur mycket pengar och makt du kommer att lägga in den och du kan bestämma vilken kraftkälla är det billigaste för de nummer som du har.

Anledningen till stängslet kommer att komma in i bilden när du bestämmer vilken typ av laddare för att få. Om du försöker att utbilda ett stort eller oregerliga djur så kan du sluta med en mycket mer kraft än om du bara använder det för pre-utbildade familjehund som sällan kommer ut.

Den sista sak som du vill ha i åtanke är längden eller avstånd från ditt staket. Ju längre stängslet, desto mer makt som du kommer att behöva. Också, storleken på staketet, mängden av trådar som går in i den och avståndet är det från marken alla spela in den övergripande storleken och därför mängden ström som behövs för att ladda den.

Summan av kardemumman är att du måste hålla kraften i åtanke när du bestämmer vilken typ av laddare för att få din elstängsel. Ju mer makt och avstånd som du har, ju mer du kommer att behöva ta ut den. Ju mer du laddar staketet, ju mer du måste ta hänsyn till kostnaden.

Dessa 3 tips om bör bidra till att guida dig genom beslutsprocessen. Många gånger du vill först bestämma aspekter av stängslet så att du enkelt kan fatta ett beslut om en laddare. Du kan också ta i dimensioner samt en budget och en professionell kan hjälpa till att guida dig i rätt riktning att hitta den bästa laddaren för dig.