3 tips för att bygga däck fundament i frost områden

Tips 1 – Bistånd från Utility Company

Tips 2 – Djupa Grundsulor

Tips 3 – Positions Spikes on Ground

När man överväger att bygga däck fundament frost områden, allt du behöver göra gräva och häll dina däck fundament, så att de kan sträcka sig precis under frostlinjen. På detta sätt kommer de inte att bli bortskämd eller skulle inte röra sig när marken fryser under olika väder. Följande artikel ger tips som hjälper dig att bygga däck fundament i frost områden.

Ring lokala kraftbolaget så att de kan hjälpa dig innan du börjar grävarbetet. De kan hjälpa dig att markera områdena kring den plats där de elektriska, gas- och vattenledningarna är begravda. Du kan också fråga dem vad tjäldjup kravet är och önskad storlek och form av fundament. Följaktligen gör de nödvändiga villkor hålen.

Se till att du gräva ut området djupt för fundament. Du måste gå under frostlinjen som nämnts ovan. I kalla områden, frostlinjerna hamna mycket djupare jämfört med andra klimat. Därför måste du ha djupare fundament snarare än att det grunt.

Försök att placera några spikar på marken, säger på alla 4 hörn däck. Ansluta en sträng från en spik till en annan spik. Detta kommer att bidra till att ge dig en uppfattning om form och struktur av däcket. Dessutom kommer det också att bidra till att visa dig hur fundament ska grävas på insidan av spikarna.