3 skäl att ersätta hörnskydd

1. rostiga eller repad

2. kök renovering

3. dölja dem

Ett sätt att tillverkarens har tillhandahållit att skydda skåp uppsättningar är genom användning av hörnskydd. Efter flera år dessa hörnskydd börjar att bära och kommer att behöva ersättas. Detta är dock inte den enda anledningen till att hörnskydd bör bytas ut. Om du funderar på att göra en del arbete i köket, här är några skäl att ersätta hörnskydd på ditt skåp.

Detta är oftast ses på skåp som är nära diskhon eller spisen. Ångan från vattnet kan stiga och börja arbeta på metallen om det finns några repor. Efter en stund dessa hörnskydd börjar rosta och orsaka att hela skåpet ser dåligt.

Vissa kök renoveringar kräver endast vissa kosmetiska arbete så att de kan se annorlunda ut utan att spendera en massa pengar. Ändra skåp handtag, drar, färg och skåp vakter kommer inte bara att ändra utseende, men också ändra stämningen.

Metallhörnskydd är vanligtvis en skamfläck för en husägare som vill ha en smidig kök med rena linjer. Plast hörnskydd, och tunna laminatstycken kan både användas som hörnskydd som ger ett sätt att dölja vakterna. Plasten är se igenom och laminatet är mycket tunn.