3 sätt att barn en tre handtag badkar duschblandare

Orsaker till childproofing en tre handtag kran

3 tips för childproofing en tre handtag kran

En av flera typer av badkar uppställningar, presenterar en tre handtag badkar duschblandare ytterligare en möjlighet för en baby eller litet barn att vrida, vända och annars frestas av något glänsande och metall. Medan tre handtag kranar är eleganta och ger större temperaturkontroll när du badar eller ta en dusch, hitta ett sätt att barnsäkra är nödvändigt när barnet tar ett bad. Om barnet slår av misstag på varmvattenkranen, eftersom det inte är dämpas av en blandning av kallt vatten, kan det leda till skållning. Det är något som ingen förälder vill uppleva, så föregripa ett barns nyfikenhet genom childproofing åtgärder.

Förutom omedvetet slår på varmvattenkranen och få skållas av den, kan tre handtag kranar uppvisar andra problem. En förälder kan vilja täcka kranen sig själv för att förhindra oavsiktliga stötar eller bör barnet slip i badkaret, kommer de inte skadar sig själva om de faller in i det. Efter en lång dag av föräldraskap, kan ge ett barn ett bad testa nerverna. Det sista en förälder vill är för deras barn att kontinuerligt aktivera antingen varmt eller kallt vatten, inte tala om kontrollen dusch. När vattnet fylls i badkaret, kan en lekfull barn tycker om vrider mitthandtaget, kommer dusch på. Även om det kan vara ett nytt och spännande för dem, de flesta föräldrar inte vill bli träffad i ansiktet med en ström av vatten.

Det finns 3 grundläggande sätt man kan gå om childproofing deras tre handtag badkar dusch kran. Alla innebär förebyggande åtgärder, men en metod hanteras på annat håll, en eliminerar handtagen från insyn och den sista motverkar barnets försök att flytta handtagen.