3 saker att veta innan du installerar en ny dusch pump

Tips 1: Pump Placering

Tips 2: Klimatförhållanden

Tips 3: Singel eller Twin Impeller

Dusch Pumpen var en gång en apparat som helt enkelt ökat vattentryck i bostäder som var beroende av tyngdkraften för deras flöde varmvatten. Det var särskilt vanligt i Storbritannien, där varmvattenberedaren i de flesta hem var på vinden. En dusch pump vände sippra in i en full blast. Nu husägare vars vattenförsörjning flöden är tillräckligt lägger pumpar gör duschar roligare. Duschen pumpen har blivit en lyx i stället för en nödvändighet.

Var att sätta pumpen kommer att fastställas till viss del av ditt val av pumpar. Det kommer att behöva placeras i horisontellt läge antingen nära dusch eller i närheten av varmvattenberedaren. Den kan monteras på en betongplatta eller på vinden.

Temperaturer där du bor kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av dusch pump för att köpa och var de ska placera den. Vindar är ofta dåligt isolerade, så att vattnet kan frysa lätt där. Detta faktum skulle kunna hjälpa dig att avgöra vilken av de två pumptyper att köpa.

Bestäm som du behöver: en eller två pumphjul. Den enskilda enheter vatten som redan har passerat genom blandarventilen. Den måste installeras i närheten av duschmunstycke, möjligen på vinden. De två pumphjul har ytterligare in- och utgångar så att den kan trycksätta både varmt och kallt vatten. Denna dusch pump bör vara nära varmvattenberedaren.