3 saker att titta efter i en vattensensor för källaren

Om du vill få en källare vattendetektor, så kan du redan har övervägt flera alternativ. Det finns många olika varianter på marknaden, varav vissa presterar bättre än andra. Valet av källaren vattendetektor kan bero på antingen vad som passar din familj behov, eller att hitta en som är det bästa skyddet för ett lågt pris.

Förutom en grundläggande vatten detektor, kan du bestämma att du vill flera andra sensorer i samma maskin. Vatten detektorer finns med en sump pump fäste, vilket kan varna dig när det finns problem med att dräneringssystem och grundläggande översvämningsproblem.

Du kanske vill överväga känsligheten hos ditt vatten detektor innan du gör ditt köp. Hur känslig detektor är beror på systemet som används. Man kan använda en grundläggande vattensensor inne larmet, medan andra har hydrokänsliga paneler som är placerade på golvet eller längs väggarna.

Som källaren vattendetektorn kommer att finnas två eller tre våningar bort från sovrummet, är det en bra idé att ha en detektor med ett högt larm, så att du kommer att vara vaknat vid en översvämning.