3 recept för hemlagad linoleum städare

1. bakpulver, vinäger, och tvål recept

2. Bakpulver, vinäger och olja recept

3. Vinäger och Baby Oil recept

För bästa resultat

Det finns många produkter tillgängliga för rengöring av en hem, men ibland är det inte lätt att veta hur man bäst att rengöra linoleum. Det finns produkter som du kan köpa i butikerna, men vill du verkligen veta hur vänliga de är för miljön? För att inte nämna, kan många industriellt framställda rengöringsmedel vara skadliga för huden.

Kanske du har undrat om några recept för hemlagad rengöringsmedel kan vara effektivt också. Om så är fallet, har vi några för dig att prova.

Tillåt ¼ kopp bakpulver att lösa när du fylla en behållare med två liter varmt vatten, och när det är nästan full, tillsätt en matsked diskmedel. Lägga tvål för tidigt kan leda till LÖDDRIG vatten som lämnar oönskade märken på golv. När dessa ingredienser blandas ordentligt, tillsätt ¼ kopp vinäger precis innan du är redo att tvätta.

Blanda ¼ kopp ättika med tre liter varmt vatten och tillsätt ¼ kopp bakpulver. Blanda väl med en träsked och tillsätt några droppar eterisk olja för att ge golvet en frisk doft när jobbet är gjort.

För detta recept, måste du hälla en kopp vit vinäger i en behållare är tillräckligt stor för fem liter varmt vatten och tillsätt bara en kapsyl babyolja. Värm vattnet du behöver och fylla behållaren efter de övriga ingredienserna tillsätts. Sedan blanda innehållet med en träslev för att säkerställa att det blandas väl innan du använder den.

För att få bästa resultat när du använder någon av ovanstående metoder, det finns vissa grundläggande principer att följa. Börja alltid i ett hörn av rummet och använda en borst att sopa damm eller smuts från golvet. Sopa mot dig själv och upprepa tills du är säker på att allt skräp har samlats i en prydlig stapel. Gör detta för varje avsnitt av rummet tills allt har samlats. Sedan placera en sopskyffel bredvid högen. Använd din pensel för att sopa skräpet i sopskyffel. För att du har samlat allt, flytta pannan tillbaka lite varje gång du sopa upp mer.

Få en ren mopp och dra huvudet i den varma lösningen du har förberett. Skölj huvudet och börjar på ett hörn på golvet, skjuta moppen bort från dig själv och sedan föra den tillbaka mot dig. Doppa moppen tillbaka till din lösning varje så ofta och skölj att se till att du får bra resultat. Gör detta för hela golvet och sedan ge det lite tid att torka, eller polera den med en fuktig duk.

Med dessa recept, kan du uppnå rena linoleumgolv utan behov av starka kemikalier.