3 populära teman för badrum remodels

Ledigt eleganta

sjaskig stil

inomhus Tropical

Badrum remodels är ofta det första projektet en husägare kommer att göra. Badrummen är små utrymmen som ger en hel del användning. Badrums remodels är viktiga eftersom de kan öka värdet på hemmet. Bland de största sakerna badrum remodels är att de kan ha många olika teman och stilar. Stilen kan sammanfalla med hemmet, eller det kan skilja sig från stilen i hemmet. Artikeln som följer kommer att ge flera badrum remodels som inte kommer att kosta mycket pengar eller ta mycket tid.

Denna stil är mycket ren och modern. Det kan göra badrummet en stor tillgång. Denna typ av stil tilltalar ett stort antal människor. Börja med att måla badrummet i neutrala färger. Du kan lägga till en djup bourgogne eller kungsblå till en av väggarna för att göra rummet ser större. Byt ut bänkskivan med ett terrazzo räknare för att efterlikna utseendet av dyra marmor. Avfasade speglade kakel ställas mot mörka skifferplattor kommer att ge djup och värme.

Ändra armaturer kan bli kostsamt, men om du väljer att gå den vägen, välj sedan elegant och dynamisk rostfritt stål eller borstad nickel fixturer. Andra idéer inkluderar 2-tone fixturer och piedestal sänkor. Inköps handdukar för att matcha accentfärg. Lägg små keramik och farmaceut burkar att slutföra utseende.

Badrums remodels som är sjaskig stil tenderar att komma från resten av hemmet, som också är sjaskig stil. Den ofullkomliga karaktär stilen är nostalgisk och bekväm. Trä skåp målade vit är ett enkelt sätt att skapa en shabby chic stil.

Fixturer bör vara traditionell, med snabba kurvor. Metallkonstruktioner kommer iväg stilen. Färgscheman för shabby chic badrum remodels är lugnande. Vintergröna, salvia grön, och franska blått är alla möjligheter. Du kan också dekorera med konstverk.

Tänk på en grundläggande Floridian tema med färger som är varm och ljus. accent alltid dessa färger med något neutralt, såsom jägare grön eller mjuk blå. Ändra golvplattor till terrakotta eller bambu. Förvara handdukar i flätade korgar. Äkta trä skåp och en takfläkt lägga en distinkt stil.

Välj enkla fixturer, såsom mässing eller krom. Lägg glasplattor för att återspegla alla dessa färger. Installera trä gjutning runt botten och toppen av väggarna. Du kan också använda tapet strippa med bambuträd som ett upprepande mönster. Om du har utrymme inkluderar terrakotta eller sandsten odlare. Öka belysning med LED-lampor.