3 origin däck belysning idéer

Processen att välja lämplig däck belysning för din uteplats kan vara lite överväldigande. Med så många olika färger, stilar och prisklasser, kan du har ingen aning om var man ska börja. Du måste hålla i din budget, men på samma gång du vill hitta något som kommer att lägga till den övergripande känslan av utrymmet. Med detta i åtanke, kommer du troligen behöver tänka på flera olika alternativ innan du hittar den stil som du vill. Bara slumpmässigt välja det första ljuset som du stöter på är ett recept för att vara mycket besviken. Därför måste du lägga lite tid till att välja precis rätt belysning metod för dina däck. Här är några däck belysning idéer för dig att överväga.

1. infälld belysning

En av de mest intressanta saker att göra med en däcksutrymme är att installera infälld belysning i precis rätt ställen. Infälld belysning är en typ av ljus som installeras inom själva däcket själv. Toppen av ljuset är i jämnhöjd med ytan av golvet och är säkert att kliva på. Dessa lampor är mycket hållbara och presentera dig med ett antal designalternativ.

Med infälld belysning, är det ofta en god idé att beskriva ett visst område av däcket. Du kan sätta infälld belysning på båda sidor av trappan som leder upp till däck eller längs en gångväg. Många har också framgångsrikt använt dem för att gå runt den yttre kanten av däcket också. En annan stor nytta av infälld belysning är när du beskriva ett framträdande inslag av däcket, såsom en grillplats eller eldstaden. Var kreativ med infälld belysning och du kommer att tycka att du verkligen tenderar att gilla resultatet.

2. Post Lighting

En annan bra idé för däck belysning på din utomhus utrymme är att strategiskt använda efter belysning. Post belysning är en typ av däck belysning som är ansluten till toppen av en stolpe eller stolpe. Detta är ett bra sätt att ge gott om ljus till hela omgivningen. När det gäller andra typer av däck lampor är endast avsedd att ge en lite atmosfär, kan efter belysning lyser upp ett helt område. Många människor använder dessa för att lysa upp en ingång till däck eller att beskriva en gångväg. Du kan även sätta dem på alla inlägg av däck om du vill ha en mycket väl upplyst område för dina däck. Ju fler inlägg som du har på din särskilda däck, desto fler möjligheter du har att använda denna typ av belysning.

3. Accent Lighting

Accentbelysning är ett annat populärt alternativ som verkligen kan lägga till lite smak till dina däck. Med accentbelysning, är du faktiskt installera ett litet ljus på sidan av väggen eller räcke. Detta skjuter lite ljus ner på däck och hjälper dig att se var du går. Dessa används ofta i samma områden som infälld belysning används för att lätta gångbanor eller trappor.