3 olika stilar för en trästolpe tecken

1. Hyvlat Sign

2. Formad Pilskylt

3. Hängande skylt med Arm

En trästolpe tecken är ett effektivt och attraktivt sätt att visa vägbeskrivning till en plats i stuga land, liten stad eller på landsbygden. De fungerar också bra för att identifiera ett företag eller någons hem av ägarens namn eller husnumret och gatunamnet. Det finns en mängd olika trästolpe tecken stilar. Här är en titt på de vanligaste.

Denna typ av trä tecken är en enkel bit av hyvlat och slipat trä oftast formen av en rektangel, men också ibland i form av en kvadrat. Kanterna slipas jämn. Text antingen stämplas eller routered på brädet. Ibland en routered eller stämplas offentlig rektangel går runt texten. Den hyvlade trästolpe tecken typiskt visas med två en-tums med en tum hyvlade pinnar som sträcker sig 18 inches under skylten. De är fäst på baksidan av skylten med skruvar. Pinnarna är hamras in i marken.

Denna typ av tecken är en rektangel form med en form pil på en ände pekar på platsen tecknet är om. Det tenderar att vara smal med mindre text som antingen är stämplat på eller routered in i träet. Den enda formade träpil tecken fungerar bäst när läsaren inte behöver se tecken från långt borta. Skylten har ofta text på båda sidor och sällan har några bilder. Det är oftast knutna till en sex-fot inlägg med ett inlägg locket på toppen. Inlägget kan vara en lägre grad trädbevuxen behandlas med brunt eller svart konserveringsmedel så att det ser bra ut. Tecknet i sig är oftast standard trä färg med text färgas mörkt. Men det kan också göras av målat trä (som trä målad vit) med svart text färgade eller stämplas på ytan.

Ibland flera formade pil skyltar sätts på en enda trästolpe. Om flera tecken krävs, kommer inlägget måste vara högre och bredare.

En något mer avancerad ser tecken, kan den hängande skylt med armen lägga till en känsla av klass till alla trästolpe tecken. Nackdelen med denna typ av tecken är att det kan svänga runt vilt i hård vind. Och buller kan låta kusligt på en mörk natt och kan skrämma vänlig vilda djur som fåglar på landsbygden eller fritidshus land.

Detta tecken börjar med vanligtvis en sju fot inlägg som är tre inches kvadrat med en två fot arm fäst på ena sidan av det. Armen har krokar och kedjor på vilka bifogas själva tecknet. Skylten är vanligen rektangulär och smal med skarpa vinklar och enkel, lätt att läsa text antingen stämplas på trä eller routered i den.

Hängande skylt med armen används oftast för att visa ett nummer och gatuadress för bostadsorter. Men det skulle kunna fungera för mer avslappnade kommersiella platser samt. Större tecken kräver tjockare och oftast längre inlägg. Inlägg är skyddade i ett trästycke som är målat i samma färg som stolpen och arm eller en smickrande kontrasterande färg. Armen kan ha grundläggande raka kanter eller skäras på en 45-graders vinkel på en sida.