3 misstag att undvika när man målar badrum kakel

1 – badrum Användning

2 – Ren, ren, ren

3 – Använd rätt produkt

Målning badrum kakel är lätt så länge din ta din tid. Här är några saker som du bör undvika om du vill ha en långvarig färdig produkt.

Du måste undvika att använda badrummet medan det håller på att utarbetas. Detta kan tyckas självklart, men om du inte har ett badrum kan det ta lite planering innan du börjar ditt projekt. Den fukt som produceras genom att ta en dusch kommer med största sannolikhet att förhindra en effektiv färg applicering och torkning. Plan på att inte använda badrummet för en hel vecka.

Ett misstag ofta vid målning badrum kakel är en dålig rengöring jobb innan du börjar måla. Om det finns någon form eller tvålskum kvar på målningen ytan färgen inte kommer att vidhäfta. Det kan tyckas att färgen pågår bra, men ytan kommer inte behålla sin integritet länge om det finns mögel under den. Ta en gammal tandborste och skrubba injekteringsbruk noggrant att se till att ta bort alla lösa injekteringsbruk.

Använd inte överbliven färg för detta projekt om det inte är badrum och kök färg. Olje primers fungerar bäst, men det finns också vattenbaserade färger som har en uretanharts som är effektiva. Det finns många vidhäftningsgrundfärg på marknaden. För att på bästa sätt utnyttja någon av dessa produkter, se till att lätt sand och rengör kakel innan du målar den. Det är inte svårt att hitta produkter som är avsedda för användning i ett kök eller badrum och det är väl värt investeringen.