3 mest pålitliga motorstartreparationssatser

Biltillverkarens Starter Repair Kit

Chilton bil reparationshandbok

Pneumatiska Starter Repair Kit

Startmotor reparation görs lätt på grund av praktiska och tillförlitliga reparationssatser finns i butiker och centra. Bilens startmotor är en elektrisk motor som roterar en inre förbränningsmotor för att utlösa motorstart driver själv.

Före försöker reparationer för bilens startmotor, inspektera först om problemet är verkligen på starter. Observera jämförbara symptom kommer från en dålig generator eller en liten eller dött batteri. Så snart du har beslutsamhet att det är din starter, kommer vissa steg hitta reparationen du behöver. Notera att en liten elektrisk ström flöt genom startsändnings spole, stänga kontakterna sedan skicka en stor ström till din startmotor montering. Även bland polskorna som är ledad framtill och är anslutna till startkraft och fjäderbelastade längre än sitt normala användnings och svängande läge. Detta stimulerade en begränsa växel för att ansluta svänghjulet sling redskap, och samtidigt stängt ett par tunga kontakter som transporterar ström till bilens startmotor lindning. Bilens startmotor vevas motorn tills det började. Den problematiska kopplingen inom drevet frikopplas växel kommer från slingan redskap.

Om du har en Chilton bil reparationssats för modellen och tillverkaren av bil, så har du en tillförlitlig starter reparationssats till hands. Chilton är en anmärkningsvärd resurs att innehålla till hands för beroende bilreparationer. Leta upp del på förrätter och se till att du inkludera de rätta verktygen runt för att få pågår. Också bära skyddande öga redskap om att arbeta på din bil. Placera bilen på pallbockar eller någon höjd enhet ta ut hjulet från ena sidan av bilen överallt där start ligger. Se till att din kit för en illustration av den exakta platsen för bilens starter. Ta bort plast fender beläggningen och pälsen för startlinjen. Frigör de två bultarna som fäster start till bilen.

Lossa skruvarna som håller startlocket och lossna dess beläggning. Torka av allt som du fortsätter, så det är som att placera tillbaka tillsammans. Ta bort den gamla kontakten sedan fokusera på hur det hela ansluter. Återställ tidigare kontakter med nya rengör förrätter i ordentligt. Sätt tillbaka starter sedan tillbaka locket.

Några diesel turbinmotorer och gasmotorer, särskilt på lastbilar, använda sig av en pneumatisk självgående. I systemet ingår en växlad turbin, en trycktank samt en luftkompressor. Komprimerad luft utmatas från tanken utnyttjas för att stänga av turbinen, och i en matris av reduktionsväxlar, håller sling kugghjulet tillsammans svänghjulet, som är jämförbar med en elektrisk startmotor. Motorn, om den körs, intensifierar kompressorn att återuppliva tanken.

Tänk på din pålitliga motorstartreparationssats som ger dig effektiva guider, verktyg samt lämplig know-how när det gäller bilens start delar. Det ger också viktiga saker som behövs för att överväga att bestämma start faktiska problem.