3 lösningar för inre källare tätskikt

Interiör källare tätskikt är avgörande om du vill stoppa din källare från översvämning. Dessa typer av problem uppstår när det finns antingen en ansamling av vatten läcker in i källare eller en blockerad rör som hindrar vatten från att rinna.

Om du vattentät källaren, så är det inte nödvändigtvis betyda att du bara ska sätta på vattentätt material eller måla en gång i en stund och förvänta allt vara okej. Om du förbinder denna process så bör du vara medveten om att det måste göras regelbundet för att bibehålla källaren. Tätskikt källaren är fördelaktigt eftersom det kommer att öka värdet på din fastighet och förhindra skador.

franska Avlopp

Problem som händer utanför huset har ett direkt resultat på din källare. Läckor från rör och dålig dränering gör att det kan bli översvämmade. Det finns inget värre än en dränering problem som du visste om men aldrig fast, vilket leder till en källare full med vatten och skador.

Med användning av vattentät färg

Installera en fransk avlopp är relativt enkel. Gräva ett dike i din trädgård och runt huset. Fyll den med grus och jämna den. Denna typ av dränerings är utformad för att röra sig bort vatten från problematiskt område. För att minska kostnaderna, installera det själv. Den franska avlopp kommer förhoppningsvis tjäna sitt syfte och direkt vatten bort så att källaren är torr vid alla tidpunkter.

Förbättra Dränering System

Arbeta in för att förhindra översvämningar och våta förhållanden. Använd vattenfast färg och använda den i samband med en vattentät grundfärg. Innan du sätter färgen på väggarna, fylla eventuella luckor eller sprickor på väggen. Dessa skador kan uppstå på grund av läckande vatten från ledningarna. När du har jämnas sprickor i väggen, applicera färgen på ytan tillsammans med primern och låt den torka. Detta är en bra lösning för att vattentäta din källare.

Källaren kan översvämma om du har problem med dräneringssystem och rör som har blivit blockerade. Se till att rören är att alla eventuella blockeringar. När det är klart, behålla den för att se till att rören inte blockeras igen.

Kolla in landskapet i din trädgård för att se till att det inte finns några områden där vatten kan samlas, såsom backar. Om det händer, då överskottsvattnet har ingenstans att gå och läckor i källaren. Genom att förbättra dräneringssystemet i ditt hus, kommer du att ha en mycket bättre chans att stoppa problem i källaren.