3 låga husdjur lukt borttagning alternativ för trägolv

1. ättikslösning

2. Bakpulver Lösning

3. Väteperoxidlösning

Djurägare som har trägolv ständigt inför problemet av sällskapsdjur luktborttagning. I synnerhet PET avfall, i synnerhet urin, suger in trägolv, vilket resulterar i fläckar och obehagliga lukter. När detta händer, de flesta djurägare rusa till marknaden på jakt efter den starkaste rengöringsmaterial. Men det kanske inte alltid är den bästa lösningen. Trägolv behöver betydande liksom noggrann, underhåll. Således, med hjälp av hårda rengöringsmedel kan i själva verket skada golvet. Det finns dock vissa kemikalier gjorde att rengöra PET avfall finns på lokal djuraffärer, men ju längre en enda röra lämnas obevakad, desto värre fläcken det kommer att lämna och desto svårare blir det att rengöra.

Nedan ges tre låga sällskapsdjur alternativ luktsanerings för trägolv. Dessa alla använder basmaterial de flesta människor kommer att ha till hands för den snabbaste sanering.

Det enklaste (och en av de mest effektiva) hem lösningar för sällskapsdjur luktborttagning för trägolv är vinäger. Vinäger är ett naturligt desinfektionsmedel. Den fungerar också som en naturlig deodorant och är användbar för att eliminera stanken i dina golv. För rengöringslösningen, blanda en kopp vit vinäger i en hink med varmt vatten. Använd denna lösning för att tvätta golv. Du kommer att märka en omedelbar minskning av lukt. En annan liknande lösning är gjord genom att blanda en kopp vit vinäger med några droppar av grapefruktolja i en hink med varmt vatten. Denna lösning angriper inte bara lukten och ersätta den med en lugnande doft, men även eliminerar fläckar. Var försiktig att en ättika lösning kan försvaga förseglingen på ditt golv, så ta hand att inte lämna lösningen på alltför länge.

En annan effektiv kök lösning är att använda bakpulver. Bakpulver är mycket effektiv i att dra ut fläckar och lukt från golven. Här är vad du behöver göra: strö och lämna bakpulver på golvet för ungefär två till tre timmar, varefter du kan tvätta golv med ättika lösning som beskrivits ovan. Du kan också lägga till en kopp bakpulver till denna ättika lösning. I fallet med en stark lukt, överväga att strila bakpulver på golven och låter det sitta över natten.

Bakpulver kan också komma in och lätta träfibrerna av tunt förseglad trägolv, så håll detta i åtanke när tillgripa denna metod.

En annan bra lösning som behandlar sällskapsdjur luktborttagning för trägolv är väteperoxid. En metod är att helt enkelt tvätta det drabbade området med en rengöringstrasa indränkt i väteperoxid och att låta golvet torka ut. Du kommer att märka en minskning av lukt samt en clearing av fläckar på golvet. Det andra sättet är att lämna väteperoxidindränkta trasor över de drabbade fläckar och låt dem sitta där tills de torkar ut. Men du måste vara försiktig när du använder väteperoxid som detta material kan bleka din vackra trägolv. Om ditt golv blir blekt, måste du behandla träet igen. Därför är det bäst att konsultera några proffs för tips innan du väljer denna metod.

Det är också viktigt att vidta vissa försiktighetsåtgärder när man arbetar med väteperoxid. Var noga med att förbereda dig med redskap. Detta inkluderar en mask, handskar och skyddsglasögon. Se också till att rummet är väl ventilerat. Öppna fönstren innan du kommer att arbeta, vilket kommer att hålla dig säker från alla kemiska ångor som kan uppstå under sanering.